«Χωρίς οργανωμένους»! | ARENA.

Για το γεγονός πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στον Άρη και στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του κυπέλλου στην Κρήτη:

“Ελπίζουμε εμείς να γίνει μια διοργάνωση με γεμάτο γήπεδο. Όλα εισιτήρια θα δοθούν στο Ηράκλειο. Ο καθένας θα μπορεί να πάρει ένα η δύο εισιτήρια με το όνομα του. Επίσης θα απαγορεύονται τα οποιαδήποτε διακριτικά των οπαδών.

 

Μπράβο! Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα! Μπράβο. Να μαζευτούμε πριν το παιχνίδι να πιούμε και κανά τσάι…

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα θεέ μου…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
komakos

Ακόμα κλαίω…

skoraris

Σε όλο τον κόσμο γίνονται τελικοί με τον κόσμο και με διακριτικά και ανακατεμένοι. Μόνο στην Ελλάδα δεχόμαστε ότι είμαστε ζώα και δεν μπορούμε να πάμε σε έναν αγώνα! Αλλά ω! τι βολικό! Το γήπεδο θα είναι γεμάτο βαζελίνη! Και ποιος Μας λέει ότι δε θα παρουν εισιτήρια ολυμπιακοί και θα γίνει εκεί μέσα κώλος! Α ει σηχτηρ !

skoraris

Night δεν τον εβρισα πιο κόσμια απο οσο του αξίζει τον χαρακτηρησα!! Τεσπα για να τηρούμε κανόνες κοσμιας συμπεριφοράς. . Ο άνθρωπος είναι ανους! Είναι αφελής σε βαθμό μεγιστης ανοησίας. Ούτε σε ίδρυμα αυτιστικών θα γινόταν δεκτος

vayio

Δε το κλεινετε το μαγαζι λεω εγω? Ξεφτιλισμενοι… Να καταργηθουν και οι τελικοι και τα παντα. Αηδια καταντησε το ζητημα καθε χρονο! Κατεβηκαμε 30000 στον τελικο του ΟΑΚΑ, καναμε βολτα ολη την Ελλαδα και δεν ανοιξε ρουθουνι και δε μπορουν να βρουν λυση για 2000 οπαδους εκατερωθεν.