Τις προηγούμενες ημέρες είχε βγει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των πράσινων να επανεντάξουν τον Μποχωρίδη στο ρόστερ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο και απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο Μποχωρίδης είναι ελεύθερος από τον Άρη μετά το τέλος της φετινής σεζόν και αυτό που είχε προκύψει ως πληροφορία ήταν πως δεν θα συνέχιζε στους κίτρινους μόνο στο ενδεχόμενο που θα τον ήθελε πίσω ο Παναθηναϊκός. Αυτό τελικά θα συμβεί και ο 26χρονος γκαρντ θα κάνει για δεύτερη φορά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Χωρίς Μποχωρίδη τη νέα σεζόν κατά 99% – PRESSARIS

Αναρωτιέμαι αν η επόμενη διαδρομή θα είναι το ΠΑΟ-Άρης…

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Λευτέρη Λευτέρη Λευτέρη
σ’ έχω σταμπάρει στο παλιό μου το τεφτέρι
Λευτέρη Λευτέρη Λευτέρη
μην κοροϊδεύεις κι έχω γίνει πια ξεφτέρι

Βάλε μυαλό για κάνε μου τη χάρη
βάλε μυαλό χρυσό μου παλικάρι
σταμάτα πια μην κάνεις το λιοντάρι
σταμάτα πια σε πήραμε χαμπάρι

προτίμησες τους πάγκους στα σαλόνια
δε θα σε βγω μπροστάρη μες τ αλώνια
σε συναντώ , ξανά σε ξένα μέρη
δε θα σε βρω το σπίτι σου Λευτέρη

Μα την αυγή η μέρα σαν χαράξει
θα μπεις ξανά στου Γιαννακόπουλου τ’ αμάξι
και μια και δυο Λευτέρη Λευτεράκη
να δω πότε θα παίξεις μπασκετάκι

vaggelaris

Και ο παο όπως φαίνεται θα ρίξει αρκετά το μπάτζετ. Ο καλαθης μάλλον φεύγει, θα αλλάξει αρκετά. Θα δώσει κάνα μυριο για βασικό Αμερικανό γκαρντ κ θα κλείσει τις άλλες τρύπες κ με ελληνικό στοιχείο. Αν ανέβει ο ρόλος του μποχωριδη σε σχέση με την προηγούμενη φορά καλά κάνει αλλιώς αν μοιάζει σαν μάνατζεριστικο σιγουρακι που κάνει κακό στον παίκτη. Που ίσως θα έπρεπε να ψαχτεί κ λίγο εκτός Ελλάδας.

JamesForrest

Δεν μου αρέσει το ότι φεύγει. Μας αποδυναμώνει πολύ.
Αλλά για τον Λευτέρη είναι καλή επιλογή, δεδομένης της δυναμικότητας που φαίνεται ότι θα έχει ο Παναθηναϊκός του χρόνου, πιστεύω ότι θα βρει ρόλο και χρόνο.
Εξάλλου είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του για το επόμενο επίπεδο.
Καλή τύχη Λευτέρη μέσα από την καρδιά μου!