Ο Gary Bell δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (30/03) παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός guard θα μείνει στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει τις θεραπείες. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν, χωρίς άλλα προβλήματα την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και το απόγευμα (18:30) αναχωρούν για την Αθήνα.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video.

Την αποστολή του ΑΡΗ, της οποίας επικεφαλής είναι ο Τάσος Μωυσιάδης, απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Βουλγαρόπουλος, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris.

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
badgrandpa

Κριμα….δυσκολευει τωρα το ματς…

Jose

Ο Οσσανλης στο yellow ανέφερε ότι ο Μπέλ δε παίζει λόγω δικής του επιθυμίας και όχι λόγω τραυματισμού. Μάλιστα μίλησε για κάποιους αθλητές που επειδή ξέρουν ότι δε θα αντικαταστήθουν λόγω μπαν φέρονται ως δημόσιοι υπάλληλοι και κάνουν ότι γουστάρουν. Μου έκανε φοβερή εντύπωση να μιλάνε έτσι για εν ενέργεια μέλος της ομάδας.

vaggelaris

Παίζει πάντως να έχουμε τους πιο γελοιους ρεπόρτερ σαν ομάδα. Αντί να βοηθούν την ομάδα πάντα ψάχνουν κ επιδιώκουν να δημιουργούν προβληματα…