"Χτίζεται" το ρόστερ, εν αναμονή της ΦΙΜΠΑ

Οι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται με στόχο ο ΑΡΗΣ να έχει έτοιμη την ομάδα μέχρι το τέλος του μήνα. Ήδη κάποιες κινήσεις, όπως οι συμφωνίες με τον Γιάννη Κουζέλογλου και τον Γιάννη Αγραβάνη, έχουν δρομολογηθεί, ενώ στο ρόστερ θα παραμείνουν και παίκτες από την περσινή ομάδα, όπως ο Δημήτρης Φλιώνης και πιθανότατα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Παράλληλα, δεδομένη θεωρείται η “προαγωγή” του Όμηρου Νετζήπογλου στην ανδρική ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν τις επαφές με τη ΦΙΜΠΑ και την ΕΟΚ για τη διευθέτηση του θέματος που έχει προκύψει με την άρση των ban. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ έχει δικαίωμα να βγάλει δελτία μέχρι την προηγούμενη του τζάμπολ της Basket League. Ένα τζάμπολ που είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου, όμως είναι αμφίβολο αν αυτή η ημερομηνία θα ισχύσει… Ο ΑΡΗΣ θέλει να βαδίσει τη νόμιμη οδό και να πάρει το “ΟΚ”, φτάνοντας σε μία συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τον τρόπο των διακανονισμών με τους πιστωτές που έχουν φέρει τα ban και η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται.

Έτσι, η ΚΑΕ έχει περιθώριο να βρει τη λύση μέχρι τον Οκτώβριο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέχρι να γίνει αυτό δε θα φτιάξει την ομάδα. Υπάρχουν (προχωρημένες) επαφές και με ξένους παίκτες και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Πηγή: “Χτίζεται” το ρόστερ, εν αναμονή της ΦΙΜΠΑ | AllAboutARIS.com

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Εγώ για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος.Αυτη η ησυχία έχει θόρυβο.Πως ακούς τους τζίτζικες και δεν …τους ακούς κιόλας;Ε,αυτό!Δεν ξέρω κάτι,ένστικτο.
Να το κοιταξω;

ChrisSiak

Όλως παραδόξως και εγώ ρε καπταιν. Μπορεί να ερμηνευτεί ως ηρεμία ή ως απάθεια λόγω του γενικού κλίματος που επικρατεί; Δεν ξέρω. Θα δούμε.

Μάλλον και τα δυο που λες,Χρήστο..

Εμένα πάλι για κάποιον περίεργο λόγο μου έρχονται στο μυαλό οι μουσικοί που έπαιζαν στο κατάστρωμα του Τιτανικού την ώρα που η θάλασσα μπουκαριζε, οι μηχανές είχαν σβήσει και οι σωσιβιες λεμβη έπεφταν στον παγωμένο Ατλαντικό. Α ρε καπετάνιε μου να ήμασταν εκεί… Θα έκανα φουλ ανάποδα και θα στρεφες τόρνα βία αριστερά και θα το σωζαμε το βαπορακι. Για τον Τιτανικό μιλάω…

ChrisSiak

Σάββας-Φλιωνης αδημοσίευτες φωτό προετοιμασίας πρώτοι εδώ.

D72B4F28-363E-49F4-847E-687D74431EC1.jpeg
Sam Vincent

Κλαίω, αλήθεια Χρήστο…

ChrisSiak

😂

Η ορχήστρα νομίζω έμεινε στ πόστο της κι έπαιζε για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος.Οχι;Όπως κι ο καπετάνιος νομίζω έφυγε τελευταίος;Αν θυμάμαι τι είχα διαβάσει για τον Τιτανικό,κι όχι ότι είδα από την ταινία.
Τώρα,αν εννοείς ότι οι Τούρκοι είναι έξω από την Πόλη κι οι βυζαντινοί μάλωναν για το φύλο των αγγέλων,δεν το αποκλείω.Ουτε ξέρω να το εξηγήσω αυτό το “hunch” όπως το λέει κι η γιαγιά μου.Μπορει κ να λαθευω,κάτι που είναι κ τ πιθανότερο,αφου ήδη έσκασε η πρώτη χυλοπίτα όπως φαίνεται (ορα Χατσερ;);;

vaggelaris

Ολημερίς το χτιζανε το βράδυ γκρεμιζοταν. Πετραδάκι πετραδάκι για τα σένα το χτισα…