Όχι ότι το εμπιστεύομαι το basketblog γιατί ότι ακούει το λέει χωρίς να κάνει κανένα κόπο να το διασταυρώσει ( κ αυτό αποδεικνύεται από τις χιλιάδες πατάτες που έχει κάνει ) αλλά είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που διαβάζω κάτι τέτοιο.

Χθες ήταν ο Μπουρλάκης που έγραφε για την αποχώρηση Τζεβελέκη και έλεγε ότι αν χρειαζόμαστε τώρα χρήματα μπορεί και να πουλήσουμε Παπανικολάου και Χρυσικόπουλο .

Και σήμερα διαβάζω και αυτό

Δεν το πιστεύω , είμαι σίγουρος ότι τον έχουν δει και τον έχουν σημειωμένο και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός και όποιος ασχολείται με το μπάσκετ γενικά , μπορεί να θεωρεί ότι μπορεί να τον πάρει τώρα αλλά φυσικά αυτό είναι η δικιά τους πλευρά του θέματος .

Δεν είμαστε ΠΑΟΚ εμείς κύριοι . Δε θα ξεπουλήσουμε ούτε θα ζητιανεύουμε χρήματα . Τουλάχιστον όχι στα επόμενα χρόνια . Δεν παλέψαμε να φτάσουμε εδώ για να τα δούμε όλα να καταρρέουν . Δεν είμαστε χτισμένοι στην άμμο σαν κάποιες άλλες ομάδες πυροτεχνήματα . Το ότι έχουμε όνομα πια στην πιάτσα είναι γιατί έχουμε μια οργάνωση . Δεν θα διαλυθούμε επειδή έφυγε ο Τζεβελέκης .

Στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν φτάνουν τα χρήματα για πολλούς παίχτες χίλιες φορές να έχω 6 μικρούς και 6 κανονικούς . Καλύτερα κιόλας .

Κάτι μου λέει ότι τα 2 παλικάρια αυτά θα προσφέρουν τέτοιες ” ειδήσεις ” με τον καιρό ( ακόμα δεν έχουν παίξει καλά καλά ) και θα πρέπει να αρχίζω να συνηθίζω τέτοια πράγματα . Αυτό είναι το πρώτο όμως για αυτό και το αναφέρω …

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Δυστυχώς γι’αυτούς τα 2 παιδιά έχουν 5ετή συμβόλαια οπότε θα πρέπει να μας πληρώσουν αδρά για να τους πάρουν.Όμως αν θέλουν να δώσουν από 1.000.000€ για τον καθένα εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να τους κρατάμε…

Night Audit

Σιγά μην το κάνουν αυτό . Λογικά έχουν και ρήτρες αλλά το θέμα είναι να μείνουν να γίνουν ονόματα και αν φύγουν να πάνε σε κανά NBA …

GreenDynasty

https://www.arisbc.gr/index.php?SCREEN=player&PlayerID=18

“Μόλις συμπληρώσει μάλιστα το 18ο έτος της ηλικίας του θα υπογράψει με τον ΑΡΗ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο που θα είναι πενταετούς διάρκειας.”

Την 1-12-2010 θα κλεισει τα 18 του. Προς το παρον δεν εχει επαγγελματικο συμβοαλιο.

Night Audit

Ναι δεν έχει γιατί δεν επιτρέπεται να έχει ακόμα . Υπογράφει ένα προσύμφωνο για να είναι καλυμμένος και ο παίκτης και η ομάδα . Για να μην έρθει κάποιος και τον πάρει από την ομάδα στα 17 ας πούμε ή να μην γίνει 18 και η ομάδα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού . Τώρα πόσο στέκει αυτό στο δικαστήριο θα σε γελάσω…