Ένας σύλλογος, μία λαμπρή ιστορία, ένα ευοίωνο μέλλον. Χρόνια πολλά ΑΡΗ μας!

Ήταν 25/03/1914 όταν ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας αποκτούσε «σάρκα και οστά». Ο ΑΡΗΣ μας κλείνει σήμερα 103 χρόνια ζωής και σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια γιορτάζει για τον σύλλογο ο οποίος, με έμβλημα τον θεό του πολέμου, έδωσε τις δικές του μεγάλες «μάχες» και καθιερώθηκε στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.

Ένας σύλλογος, μία λαμπρή παράδοση, μία χρυσή ιστορία. Αναπόσπαστο κομμάτι του, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως η «ναυαρχίδα» του συλλόγου. Έχοντας πίσω της μία ιστορία γραμμένη με χρυσά γράμματα, η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων και χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία του 20ού αιώνα, έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση: Να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην ελίτ.

Τα πρώτα βήματα έχουν γίνει και με συμμάχους τη λαμπρή ιστορία και τους μυριάδες φιλάθλους που τον ακολουθούν, ο θεός του πολέμου δίνει μία νέα «μάχη», ακόμα πιο δύσκολη, για να ξαναγράψει (την) ιστορία. Μία «μάχη» που μπορεί να κερδηθεί μόνο με ενότητα, σύμπνοια, συσπείρωση. Για να ξαναδούμε τον ΑΡΗ εκεί που τον ονειρευόμαστε.

Χρόνια πολλά, αγάπη μου γλυκιά…

Πηγή: Χρονια πολλα ΑΡΗ μας! | Aris BC – Official Page & Online Store

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pontios-Superas

Χρόνια πολλά αγάπη μου γλυκιά…και μετά το θάνατο ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ!!!!!!!!!!!
Αυτή η ΙΔΕΑ θα παραμείνει ζωντανή για πάντα όσο και αν κάποιοι όλα αυτά τα 103 χρόνια θέλουν να της βάλουν ημερομηνία λήξης.