Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ καλωσορίζει στη χορηγική της οικογένεια, την PRINCE OLIVER, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή πολιτικού ιματισμού της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020. Μέσω της συνεργασίας θα καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας σε πολιτικό ιματισμό ενώ και οι φίλαθλοι θα λάβουν σειρά προνομίων και παροχών.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της PRINCE OLIVER, κ. Παντελής Περιβολάρης δήλωσε:

«Το καλύτερο κοστούμι, το κοστούμι της PRINCE OLIVER έρχεται στον Άρη. Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, προχωρήσαμε σε αυτή τη συμφωνία για την πολιτική ένδυση της ιστορικής και ιδιαιτέρως αγαπητής για τους Έλληνες και όχι μόνο φίλους του μπάσκετ, ομάδας».

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Χορηγιών της ομάδας, κ. Κανέλλης Παρταλίδης, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε στην Αυτοκρατορία, ένα από τα κορυφαία Ελληνικά Fashion Brands! H PRINCE OLIVER από σήμερα είναι μέρος της οικογένειας του ΑΡΗ και θα επιμελείται την Επίσημη πολιτική ενδυμασία της ομάδας μας! Ο ΑΡΗΣ στο πλαίσιο της νέας εποχής, αναβαθμίζει την εικόνα του σε όλα τα επίπεδα! Η συνεργασία με την PRINCE OLIVER, είναι ένα ακόμα δείγμα πως ο ΑΡΗΣ αρχίζει να ανακτά και την εμπορική αξιοπιστία του. Η αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες, είναι κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε εξίσου δημιουργικά και δυναμικά!».

Λίγα λόγια για την PRINCE OLIVER

Η Prince Oliver, κορυφαίο ευρωπαϊκό brand στο χώρο της ένδυσης. Έχει ταυτιστεί με τις έννοιες της κομψότητας και της πολυτέλειας στο ένδυμα. Η φιλοδοξία του brand ήταν και παραμένει η αναζήτηση του νέου στιλ. Με 24 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και με το ανανεωμένο e-shop, η Prince Oliver είναι leader εταιρία στο χώρο της μόδας. Η Prince Oliver εξελίσσει αποκλειστικές, ολοκληρωμένες συλλογές για τον άνδρα και τη γυναίκα. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων, της η Prince Oliver αναλαμβάνει την professional, business εξέλιξη της εικόνας εταιριών, που βασίζονται στη φιλοσοφία της ένδυσης των στελεχών της.

Ελάτε στον λαμπερό κόσμο της Prince Oliver στα social media και στο στο https://www.princeoliver.com/

Πηγή: ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ PRINCE OLIVER – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

4 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Μονο μπραβο. Και 5000 να ειναι η καθε χορηγια βοηθαει

Jose

Φέρτε 1000 χορηγούς από 5000 να σβήσουμε τα χρέη.

spire

Ε ναι η λογική αυτή πρέπει να είναι. Προφανώς δεν μπορείς να έχεις την Turkish Airlines (lol) να σου δίνει 10 μύρια κάθε χρόνο, φέρε το Kiddo, το Prince Oliver, τη Φίνα Κότα και το Devido και ακόμα 500 να σου δώσουν ότι έχουν.
Στην τελική κοτζάμ πανιώνιος, με βασικό χορηγό ένα εστιατόριο πάει.

timemaster

αυτή είναι χορηγία για τον Γεωργιανό…
Ουσιαστικά θα του πληρώσουν το συμβόλαιο για να φοράει τα κουστούμια τους.
😉