Υποβλήθηκε σήμερα (08/11) με επιτυχία σε χειρουργική αποκατάσταση της βλάβης στον αριστερό του ώμο ο αθλητής του ΑΡΗ Midea, Μάνι Μπέιτς.

Η επέμβαση (αναθεώρηση Latarjet) πραγματοποιήθηκε στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από τον ιατρό της ομάδος, κ. Κωσταντίνο Μανώλογλου. Ο Αμερικανός σέντερ θα λάβει εξιτήριο αύριο (09/11) και ο χρόνος αποκατάστασης και επανένταξής του στις αθλητικές δραστηριότητες υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες.

 

Πηγή: Χειρουργήθηκε ο Μάνι Μπέιτς – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Έτοιμος για τα πλέι οφ…ποιας χρονιάς δεν ξέρω 😛

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Επειδή ήμουν μικρός… Θυμάται κανείς τότε που παίζαμε ημιτελικούς Κόρατς με Βαρέζε. Ο Γκάλης ήταν τραυματίας; Έπαιζε με δεμένο χέρι; Σουτάρει βολή με το ένα χέρι; Θυμάται κανείς να μας φρεσκάρει τις αναμνήσεις;

giorgio80

Χτύπησε παραμονές του πρώτου αγώνα σε σύγκρουση με τον Φιλίππου.Στο πρώτο παιχνίδι δεν έπαιξε καθόλου.Στο δεύτερο έπαιξε με νάρθηκα κι έβαλε 17 πόντους.Ο προπονητής της Βαρέζε έλεγε συνέχεια να τον μαρκάρουν από την αριστερή πλευρά.Αν σούταρε βολή με το ένα χέρι δεν το ξέρω γιατί τότε ήμουν 4,5 ετών κι όσο κι αν έψαξα δε βρήκα βίντεο από τη ρεβάνς.

kaptsik

.

Last edited 6 months ago by kaptsik
kaptsik

Κι εγώ τόσο ήμουν χαχα 🙂 Ευχαριστώ!

gallistis237

Παρομονή του αγώνα με Βαρέζε, σπαει το καρπό του χεριου του. Ο Άρης κερδιζει στο τέλος με τρίποντο του Γιαννάκη. Αμέσως ο Γκάλης πηγαίνει σε ειδικό ορθοπεδικό στη Γερμανία, όπου κάνει ταχύρυθμη – και πρωτοποριακή για εκείνα τα χρόνια- θεραπεία με ακτίνες λέηζερ. Φτάνει στο Βαρέζε το πρωί του αγώνα , δοκιμάζει το χέρι του και απιφασίζει να παίξει. Όσο αντεχει ο Γκάλης αντεχει και ο Αρης που στο ημίχρονο χάνει μόλις με 6, με τον Γκάλη να έχει πετύχει 14. Ο Σάλες, ο προπονητής τότε της Βαρέζε φώναζε στον Ανκίζι που φύλαγε τον Γκάλη, ” Μάρκα α σινίστρα”, δηλαδή μάρκαρε στο αριστερό – στο σπασμένο και σε νάρθηκα χέρι του Γκάλη. Στο δεύτερο μέρος , ο Γκάλης δεν αντέχει, σημειώνει μόλις 3 πόντους και ο Αρης καταρρέει χάνοντας την ευκαιρία για έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γκάλη σε διοργάνωση πλην του πρωταθλητριών. Για τα επόμενα 9 χρόνια θα πάλευε μόνο για το “μεγάλο” τρόπαιο…

kaptsik

Ευχαριστώ!

Dom

Τον φορούσε για καιρό τον νάρθηκα απ ότι θυμάμαι και γενικά στα σουτ του, όχι μόνο στις βολές, δεν έπιανε και πολύ καλά τη μπάλα με το αριστερό.