Ο Κουρτίδης κλείνει τα 18 χρόνια του στις 17/11 και τυπικά από τότε μπορεί να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του, όμως έχει συμφωνήσει ήδη με το Περιστέρι, αφού κανείς δεν έχει ασχοληθεί μαζί του από τον ΑΡΗ, από τη στιγμή που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εφηβική ομάδα (ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του πανελλήνιου πρωταθλήματος). Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πήρε καν μέρος στις μεταβατικές προπονήσεις του ΑΡΗ…

Πέρα από τον Κουρτίδη, υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος επίσης διέπρεψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει ούτε ο τρίτος διεθνής έφηβος του ΑΡΗ, Κώστας Βλάσιος.

Πηγή: Χάθηκε ο Κουρτίδης | AllAboutARIS.com

Καλά , ο Κουρτίδης είναι χαμένος από πέρυσι , αλλά τα άλλα δυο παιδιά είναι κρίμα να φύγουν έτσι , άσε που πιστεύω πως και οι δυο μπορούν να δώσουν κάποια λεπτά και φέτος.

Εδώ , με ή χωρίς λεφτά , θα βοηθούσε ο Αρβανίτης. Αυτός ασχολιόταν με τους μικρούς , τον ξέρανε , τον ακούγανε.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Κατάντια… Δεν υπάρχει κάποια άλλη λέξη που να περιγράψει αυτό που βιώνει ο σύλλογος. Βέβαια, δεν περιμέναμε να χαθεί ο Κουρτίδης για να το νοιώσουμε αυτό, έχουν γίνει άλλα κι άλλα.
Η κατάσταση έχει κουράσει και άμεσα, πιστεύω, πρέπει να οδηγηθούμε σε διάδοχη κατάσταση. Χθες κιόλας αν είναι δυνατόν…

Sam Vincent

Χάρη, όλα ενταξει ;

Jose

Ας επανερθουμε λοιπόν στο κλασικό θέμα των υποδομών. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολείσαι με υποδομές την Ελλάδα αν δεν έχεις το οικονομικό υπόβαθρο να πληρωσεις ανάλογα τα ταλέντα που θα βγουν στα 18. Ασχολούμαστε τόσα χρόνια με τους νεαρούς και πως αποδίδουν στις διάφορες διοργανώσεις για να πάνε στο Περιστέρι.

vaggelaris

Το έχουμε ξανασυζητησει. Έτσι όπως είναι ο νόμος δεν αξίζει να ασχοληθει μια ομάδα με τις υποδομές. Τι να το κάνω να πανηγύριζω κ να κοκορευομαι για τις επιτυχίες των μικρών από τη στιγμή που μπορούν να φύγουν χωρίς κανένα κέρδος για την ομάδα?

stockholmer

Αφου ειδαμε και την εθνικη να χανει με εικοσιπεντε απο τους γαλλους, ειναι κριμα 1- η πτωση του ελληνικου μπασκετ απο θεμα ταλεντου και πως το δουλευουμε. Ποσα παιδια χαμενα που ειχαν ενα καποιο μπασκετικο ταλεντο. Σκεφτειτε μονο την εθνικη χωρις τον Γιαννη. 2- Ο κουρτιδης απο περυσι εχει δουλεψει το σωμα του και εχει καποια καλα στοιχεια, κριμα που θα χαθει ετσι (αν και το ξεραμε). 3- Ενα παλικαρι γκαρντ απο πιερικο που τον ειχαμε δανεικο τι γινε τελικα ? Μπορουμε να τον φερουμε? Δεν μας περισσευουν και παικτες

Sotiris

Εντάξει, τώρα διάβασα ότι ο παίκτης θα δοθεί δανεικός στη Δαφνη Δαφνίου από το Περιστέρι για να ψηθεί…. Άρα ούτε αυτό ήμασταν ικανοί να του προσφέρουμε και προτίμησε να πάει αλλού και να παίζει δανεικός στην Α2. Κατάντια εντελώς.