Όποιος ενδιαφέρετε για το Fantasy της Ευρωλίγκας, αυτό είναι κάτι αντίστοιχο που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα.

Ετοιμάσου να νιώσεις τη συγκίνηση του μπάσκετ, όπως ποτέ άλλοτε, με το “Ultimate Champions Basketball”!

Γίνε ο απόλυτος μάνατζερ και φτιάξε την ομάδα των ονείρων σου στην Ευρωλίγκα και το EuroCup! Ανταγωνίσου με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο και διεκδίκησε φανταστικά βραβεία.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να… στήσεις την καλύτερη ομάδα και να γίνεις ο καλύτερος μάνατζερ του “Ultimate Champions Basketball”!

Δημιούργησε μια ομάδα

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να επιλέξετε 8 παίκτες από ένα μεγάλο σύνολο διαθέσιμων παικτών με βάση τον αρχικό προϋπολογισμό που σας παρέχεται. Στο παιχνίδι συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων παικτών και ανερχόμενων αστέρων και από τις δύο διοργανώσεις. Η συνολική βαθμολογία κάθε παίκτη καθορίζεται από τα μεμονωμένα στατιστικά του, όπως σουτ, πάσες και άμυνα. Επιλέξτε παίκτες με βάση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους και σχεδιάστε τη στρατηγική σας για να φτιάξετε μια ομάδα που κερδίζει κούπες!

Σύστημα βαθμολόγησης

Το Ultimate Champions Basketball Fantasy Game έχει ένα πολύπλοκο σύστημα βαθμολόγησης που λαμβάνει υπόψη τη συνολική απόδοση των παικτών κατά τη διάρκεια των πραγματικών τους παιχνιδιών. Κάθε μέλος της ομάδας κερδίζει βαθμοόγηση για τους πόντους που σημείωσε, τις ασίστ, τα ριμπάουντ, τα κλεψίματα, τα μπλοκ, τα φάουλ που κέρδισε και έκανε, αλλά και τα λάθη.

Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν πόντους μέσω των Highlights, οι οποίοι αποδίδονται στα κορυφαία στατιστικά που έχουν καταγράψει κατά τη διάρκεια των πραγματικών αγώνων τους.

Συστήματα παράταξης

Το παιχνίδι περιλαμβάνει διάφορα συστήματα παράταξης που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το στυλ παιχνιδιού της ομάδας σας. Επιλέξτε από σχηματισμούς όπως 1-2-2 ή 2-1-2, ο καθένας με τα δικά του δυνατά σημεία και αδυναμίες, με 5 παίκτες στο γήπεδο και 3 στον πάγκο. Σχεδιάστε στρατηγική για να δημιουργήσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό που μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σπανιότητες καρτών και ενισχυτές

Το Ultimate Champions Basketball Fantasy Game περιλαμβάνει μια ποικιλία από σπάνιες κάρτες, η καθε μία με το δικό της σετ ενισχυτών που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη συνολική βαθμολογία της ομάδας σας. Οι κάρτες μοιράζονται ανά σπανιότητα σε Common, Epic, Mythic και Unique. Οι κοινές κάρτες είναι οι πιο βασικές και δεν περιέχουν ενισχυτικά. Στη συνολική βαθμολογία των φύλλων, οι κάρτες Epic έχουν ενισχυτικό 25%, οι κάρτες Mythic έχουν ενισχυτικό 50% και οι κάρτες Unique έχουν ενισχυτικό 100%.

Γίνετε ο απόλυτος προπονητής!

Οι εγγραφές για τον αγώνα μπάσκετ του Ultimate Champions, με τη συμμετοχή της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup, είναι πλέον ανοιχτές! Δημιουργήστε την ομάδα των ονείρων σας με παίκτες από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και αφήστε το πάθος να σας καταλάβει!

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική εβδομάδα ξεκινά την Τρίτη 14 Μαρτίου. Εγγραφείτε τώρα!

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!