Ο πρώην πρόεδρος των Τρικάλων μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και την συμβολή του στον μπασκετικό Άρη, τα όσα συμβαίνουν και τι θα γίνει με την διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ήταν καθοριστική η συμβολή του την δύσκολη περίοδο που έμεινε ο Άρης χωρίς ανθρώπους. Δεν είναι μόνο το ότι έβαλε χρήματα για να πληρωθούν υποχρεώσεις και να τρέξει η ομάδα μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω πανδημίας. Είναι ότι έβαλε την εγγυητική που όπως ξέρουμε χωρίς την εγγυητική η επιτροπή σε βγάζει από το πρωτάθλημα. Έδωσε δυο πράγματα που αν δεν τα έδινε κάποιος δεν ξέρω τι θα γινόταν στον Άρη. Στην δύσκολη στιγμή δήλωσε παρών και ήταν αυτός που κυρίως τράβηξε όλο το άρμα του Άρη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είναι δηλαδή δεσμευμένα τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου αλλά και της χορηγίας του πρωταθλήματος εξαιτίας των οφειλών του Άρη στο Παλέ. Αυτό έγινε γιατί αναγκάστηκε. Αν δεν έδινε το χαρτί ότι του δίνεται το Παλέ σαν έδρα δεν θα μπορούσε να πάρει την άδεια από την πειτροπή επαγγελματικού αθλητισμο, είναι υποχρεωτικό να πάρεις χαρτί από το γήπεδο που θα παίξει ότι είσαι οκ όσον αφορά οφειλές και υποχρεώσεις.

Πηγή: Φρύδας: «Ταλαντούχοι οι Έλληνες παίκτες – Ο Άρης είναι τόσο μεγάλος που δεν μπορεί να μην βοηθηθεί» • Yellow Radio

Οπότε δεν είναι δεσμευμένα για το γήπεδο μόνο τα τηλεοπτικά, αλλά και η κεντρική χορηγία του ΕΣΑΚΕ.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι είχαμε τέτοιο πρόβλημα ρευστότητας.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Με τέτοιες προϋποθέσεις κ προβλήματα τι ομάδα να φτιάχνεις? Κ πως ξεμπλοκαρει η χορηγία?