Οι άλλοι δύο ψηλοί που θα πλαισιώσουν – μαζί με τον Θωμά Κώττα – τη φροντ λάιν του Άρη είναι ένας σέντερ με αθλητικά προσόντα, ικανότητα στο ριμπάουντ και την άμυνα (κυρίως σε ότι αφορά τις αλλαγές στο πικ εν ρολ) και ένας παίκτης που θα έχει ευχέρεια να καλύψει και τις δύο θέσεις (4-5) ώστε να ταιριάζει το παιχνίδι του με τους υπόλοιπους παίκτες, βοηθώντας σε εναλλαγή σχημάτων.

Ο Καστρίτης έχει ήδη βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις συγκεκριμένων παικτών, ωστόσο περιμένει και το ξεκαθάρισμα από το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας το οποίο ολοκληρώνεται αύριο.

Στόχος του τεχνικού του Άρη είναι να έχει βρει τους δύο παίκτες το αργότερο ως τα τέλη του μήνα ώστε σταδιακά να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία αρχίζει την επόμενη Δευτέρα (23/8).

Πηγή: Φορτσάρει για τη φροντ λάιν ο Καστρίτης μετά τη συμφωνία με τον Κάουαν – pressaris.gr

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Kyle Washington, Isaiah Amwood emmit Williams cliff Alexander DeAndre Daniel είναι κάποιες καλές επιλογές. Και φυσικά ο αγαπημένος μου Zane waterman

dammys

Εντάξει τους googlαρα και είδα ότι φέτος ότι κάνουν οι κοντοί οι ψηλοί θα είναι “χτίστες” κανένα pnr, κανένα ριμπάουντ, λίγη άμυνα, πολλά φάουλ άντε κανένα σουτ ,αυτούς για πρωινό τους έχουν οι -ιτς …Θα δούμε γρήγορο μπάσκετ μήπως ξεμαρκαριστούν οι κοντοί γιατί από ψηλούς αν πάρουν αυτοί την μπάλα με πλάτη εγώ θα τους άφηνα να κάνουν προσπάθεια…
Αμπάσκετοι θα τους έλεγα από Ευρώπη ούτε μυρουδιά…
Ορτίθ,Σάκλεφορντ, Ρόι , τι να πρωτοθυμηθώ και να κλάψω μετά…