Έχω καιρό να εκφραστώ από το blog για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, αφού τα λεγόμενα του Night Audit,σχεδόν με εκφράζουν απόλυτα και πολλές φορές προέρχονται από συζητήσεις που έχουμε κατ’ιδίαν.


Επειδή όμως έχω την κακιά συνήθεια να ακούω ραδιόφωνα και αν και δεν ανήκω στους φίλους του συνδέσμου που κάνει κουμάντο στην ομάδα, παρ’όλα αυτά δίνω μεγάλη σημασία στα λεγόμενα τους γιατί νομίζω έτσι καταλαβαίνεις πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν και μάλιστα σου δίνουν και ένα σήμα για το πως κινείται το πράγμα. 


Μπορεί αυτό εδώ το blog να έχει σαν κύριο σκοπό την ενημέρωση και την ανάλυση του αγωνιστικού, οι στιγμές που διανύει όμως το τμήμα μόνο με αγωνιστικά χαρακτηριστικά δεν μπορούν να περιγραφούν.
Παραθέτω λοιπόν κάποια πράγματα από αυτά που άκουσα σήμερα (19/3) για όσους δεν είχαν τη “χαρά” να τα ακούσουν, θα τα σχολιάσω και περιμένω και τα δικά σας σχόλια φυσικά.


Αναφερόμενος λοιπόν ο σύνδεσμος στα του μπάσκετ, ουσιαστικά την έπεσε σε παίκτες και προπονητή για το γεγονός ότι βγήκαν και γκρίνιαξαν για τη μετάβαση με λεωφορεία στην Αθήνα και απαντώντας στον Ταπούτο είπαν χαρακτηριστικά ότι “όπως πηγαίνουμε εμείς με λεωφορεία έτσι να πάτε κι εσείς” και “δηλαδή χάρη μας κάνατε που κερδίσατε τον παοκ;Για το αυτονόητο δηλαδή θέλετε και δωράκι;” και συνέχισαν λέγοντας “δηλαδή που δεν κερδίσατε τον Ίκαρο τι έπρεπε να γίνει;Ή αν τον κερδίζατε θα θέλατε πάλι δωράκι;”. Μέσα σε όλα αυτά απείλησαν με τα γνωστά “μη μας γυρίζετε τα μυαλά” και “αντε γιατί τόσο καιρό δε μιλάμε…”.


Συγχωρέστε με αν η απόδοση δεν είναι τόσο ακριβής αλλά δυστύχως πριν από τέτοιους επικούς μονολόγους δεν μας προειδοποιούν ώστε να γίνει η ανάλογη εγγραφή.

Σοκαρισμένος λοιπόν θα διατυπώσω κάποιες σκέψεις μου:

  • Σε συνέχεια του άρθρου του Night για τα φέσια, ειδικά στους έλληνες παίκτες, τώρα εκτός από απλήρωτοι οφείλουν να μετακινούνται και με λεωφορεία.Όχι προαιρετικά.Υποχρεωτικά…
  • Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να κερδίσουν τον παοκ αλλά όχι να μετακινηθούν με αεροπλάνο; Αυτοί το έκαναν το αυτονόητο.Η διοίκηση;
  • Είναι αυτονόητο οι παίκτες να κερδίζουν τους πάντες αλλά η διοίκηση να μην πληρώνει ποτέ;
  • Θα μπορούσαμε να τους μαστιγώσουμε που δεν κέρδισαν τον Ίκαρο αλλά μας πέτυχαν στις καλές μας και τη γλύτωσαν;
  • Υπάρχει κάποια άλλη ομάδα που αντιμετωπίζει τους παίκτες ως “δούλους”;
  • Μαζί με το νέο γήπεδο, όταν φτιαχτεί, θα κατασκευάσουμε και αρένα με λιοντάρια για να ρίχνουμε όσους ζητάνε τα λεφτά τους και όσους θέλουν αεροπλάνα;
  • Τόσο καιρό που δεν μιλάνε αντί να σκεφτούν γιατί χρωστάμε ακόμα και στις πέτρες, τα μαζεύουν για τους παίκτες;
Όλοι ξέρουμε την σύνδεση που έχει ο σύνδεσμος με τον πρόεδρο της ΚΑΕ. Ξέρουμε επίσης ότι σπάνια είτε ο σύνδεσμος είτε ο πρόεδρος εκφράζουν κάτι στο οποίο δεν συμφωνούν αμφότεροι.Με τρομάζει η ιδέα ότι το σωματείο διοικείται από ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία.

Το θέμα της προστασίας της διοίκησης από τον συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων είναι ένα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο ζήτημα. Όπως φαίνεται γίνονται υπέρτατες προσπάθειες φίμωσης κάθε φωνής που αντιδρά είτε αυτή προέρχεται από παίκτες-προπονητή είτε από τον κόσμο είτε από παράγοντες που μπορεί κάποτε να ενδιαφέρθηκαν.

Εκτός από τα οικονομικά θέματα για μένα ακόμα πιο σημαντικό είναι πως αντιμετωπίζεις το ίδιο το άθλημα. Αν δεν σεβαστείς τους λειτουργούς του (παίκτες-προπονητές), αν δεν σεβαστείς τους πελάτες (οπαδούς) και αν εν γένει δεν σεβαστείς τις ίδιες τις αρχές του αθλήματος, αυτό απλά θα σε αποβάλλει από το κύκλο του. Προς τα εκεί οδεύουμε και αυτό είναι πιο σημαντικό από το pick ‘n roll, τα ποσοστά μας, το αν θα μείνει ο Τσαλδάρης και το αν θα βγούμε 6οι ή όχι.
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Δεν παίζουμε pick n roll για αυτό τα λες αυτά…

experience

Είστε εγκάθετοι και δε θέλετε το καλό του Άρη. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει να μιλάει και να έχει απαιτήσεις και πάντα φταίνε οι παίκτες και οι προπονητές που δεν δέχτηκαν να παίζουν τζάμπα και να κάνουν ότι τους λένε επειδή οι άλλοι κάνουν κουμάντο. Άντε γιατί το έχετε παρακάνει.

experience

Και ξέχασα να πω ότι φταίει και το κατεστημένο της Αθήνας, βασικά φταίνε όλοι εκτός από αυτούς.

Anonymous

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

Night Audit

Η ομάδα ξεφτιλίζεται χρόνια τώρα… Το ένα παιχνίδι δεν είναι κάτι παραπάνω από σταγόνα στον ωκεανό…