Ο ΑΡΗΣ Midea έδωσε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Αίαντα Ευόσμου, την Παρασκευή (01/09) στο «Nick Galis Hall».

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κέρδισε με 90-40. Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα τα οποία δουλεύει στις προπονήσεις και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, απέναντι στην ομάδα του Ευόσμου. Για τους «κιτρινόμαυρους» δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Φίλλιος, λόγω σφιξίματος στο πόδι.

Τα δεκάλεπτα: 20-7, 46-17, 66-29, 90-40.

ΑΡΗΣ (Καστρίτης): Σλαφτσάκης 2, Σανόγκο 8 (1), Τολιόπουλος 14 (2), Καρ 17 (2), Κατσίβελης 2, Μπλούμπεργκς 16 (1), Μπέιτς 12, Περσίδης 5 (1), Χάρελ 10 (1), Τσαχτσίρας 3 (1), Καζαμίας 1, Καλόγηρος.

ΑΙΑΣ (Δελέγκος): Βίκτορ 12, Γαρέζος 5 (1), Ρουστέμης 1, Ναούμης 2, Πετράκης, Πετανίδης 9, Αμπατζάς 2, Βλάσιος 2, Τσέλος 2, Σπυριδωνίδης 5.

Πηγή: Φιλικό… ξεμούδιασμα για τον Άρη με Αίαντα Ευόσμου – pressaris.gr

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Έχοντας μεγάλη λαχτάρα για να δω την ομάδα στο πρώτο φιλικό, απλά για να πάρω μια γεύση από τους καινούργιους, ένα θέλω να πω. Νιώθω πως τα κλειδιά μας θα είναι ο καρ και ο μπλουμπεργκς. Αν βγουν αυτοί οι δύο θα τα πάμε μια χαρά.

καπετάν Κανένας

Επειδή έβαλαν τους περισσότερους πόντους το λες αυτό;Αν είναι αυτό το σκεπτικό σου κ ο Χαρελ μια χαρά τα πήγε!😂

Dom

Οχι, από τότε που τους πήραμε το σκέφτομαι αυτό. Ο ντε σόουζα έχει δοκιμαστεί και μάλιστα σε καλό πρωτάθλημα, ο χαρελ έχει παίξει κι αυτός Ευρώπη, ο μπειτς μπορεί να έρχεται πρώτη φορά από Αμερική αλλά δεν τον φοβάμαι γιατί έχει την άμυνα και με Καστρίτη αυτό είναι σημαντικό, το δυάρι που θα φέρουμε θα είναι ο σκόρερ μας και υποτίθεται θα είναι εγνωσμενης αξίας, θα το δούμε αυτό βέβαια, τον σανογκο τον ξέρουμε. Ο καρ όμως έρχεται από το κολλεγιακό και οι άσοι που έρχονται από κει θέλουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής, ο δε μπλουμπεργκς έρχεται από πιο υποβαθμισενα πρωταθλήματα. Και το 1 και το 4 είναι οι πιο κρίσιμες θέσεις.