Έτσι, από τη στιγμή που και ο Ηρακλής προετοιμάζεται για το δικό του στόχο και έχει ανάσες, οι δυο ομάδες θα δώσουν φιλικό ματς για να σπάσουν την αγωνιστική μονοτονία. Ο Άρης βρίσκεται πολύ καιρό αγωνιστικά χωρίς δράση και ο Καστρίτης δεν μπορούσε να βρει αντίπαλο. Τελικά, τώρα είναι εφικτό και βολεύει και τις δυο ομάδες να κάνουν μια αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, αφού η μεγάλη αγωνιστική απραξία έχει φέρει έντονο προβληματισμό.

Το φιλικό μάλλον θα γίνει στο Αλεξάνδρειο.

Πηγή: Φιλικό με Ηρακλή αύριο, για να σπάσει η αγωνιστική απραξία – pressaris.gr

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κωμωδία από αυτό που γίνεται στην μπασκετική και ποδοσφαιρική Ελλάδα. Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να έχει σταματήσει το πρωτάθλημα σε κανένα άθλημα για να μπορεί να είναι ξεκούραστη μια ομάδα. Λες και Παναθηναικος ή ο Ολυμπιακός θα είχαν τρομερή επιβάρυνση αν έπαιζαν με τον Άρη, τον Κολοσσο ή τον Προμηθέα. Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και είμαστε σε αγωνιστικές διακοπές. Αλήθεια πότε παίξαμε τελευταία φορά?

Στα δικά μας, δεν ξέρω πως μπορεί ένας προπονητής να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση, όταν κακά τα ψέματα το διακύβευμα δεν είναι και τόσο ψηλό. Ωστόσο, αυτό το φιλικό με τον Ηρακλή μόνο καλό μπορεί να κάνει. Μακάρι να υπήρχε και ακόμα μια ομαδα και να δίναμε φιλικό και την Παρασκευή μήπως και μπορέσει η ομάδα να βρει κάποιο ρυθμό.

Όπως τα λες είναι,Τοby.
Ένα τεράστιο χασμουρητό…

Και μετα από όλο αυτό το κενό διάστημα χωρίς παιχνίδια, χωρίς ενημέρωση κτλ, ορίζουν το τελευταίο παιχνίδι του ενδιάμεσου γύρου, Δευτέρα στις 5.15!!! Την άλλη φορά μπορεί να γίνει Τετάρτη 10 το πρωί η ακόμα και στις 3. Ίσως προλάβουν κάποια λυκειοπαιδα να τελειώσουν το σχολείο και να πάνε γήπεδο. Πλήρης απαξίωση του θεσμού δυστυχώς. Η διοίκηση θα έπρεπε να ζητήσει αλλαγή ώρας αλλά μάλλον έχουν καταλάβει πως και στις 7 να γίνει το παιχνιδι δεν θα ασχοληθεί άνθρωπος.

Pippo

Και να κέρδιζαν κάτι οι άλλες ελληνικές ομάδες αν βγουν οι δύο πρώτος, δεύτερος. Όχι, τίποτα. Και τελευταίοι να έβγαιναν έχουν τα συμβόλαια τους, και δεύτερος να έβγαινε ο Προμηθέας στην Ελλάδα, Ευρωλίγκα δε θα έπαιζε. Φυσικά φταίνε και οι άλλες ομάδες που δέχονται αυτή την αηδία. Εμ τις σφάζουν οι δύο που κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους, εμ τους κάνουν και το χατίρι μην τύχον κουραστούν και κάνουν καμιά ήττα στην Ευρώπη. Και φταίμε κι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με αυτό το πρωτάθλημα – προπονήσεις των δύο.

Toby B

Οι υπόλοιποι δεν μιλάνε μήπως και φύγουν από την κεντρική διαχείριση οι δύο και χάσουν 20 30χιλ σύνολο. Δεν γίνεται έτσι, αν δεν δυναμώσουν Αρης Παοκ και Αεκ αυτά θα έχουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες ότι και να κάνουν, και 5εκ μπάτζετ να φτάσουν, δεν μπορούν να τρέξουν τις εξελίξεις.

vaggelaris

Ας το καταλαβουμε επιτελους. Ελληνικο μπασκετ ειναι μονο οι δυο τους. Το μονο που μπορει ν γινει ειναι να επενδυσεις οπως το περιστερι η η Αεκ παλιοτερα μπας κ κανεις τιποτα στο BCL. Δεν υπαρχει αλλος δρομος. Ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει λογος ν ασχολεισαι…