Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/08) ο ΑΡΗΣ. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, Bell, Dallo, McGhee, Jones, Kyser, Harris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

*Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν αγωνίστηκε εξαιτίας του διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (25/08). Στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο Βαλάντης Κουρτίδης που συνεχίζει τις θεραπείες στο αριστερό γόνατο, υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας, Δημήτρη Αυτοσμίδη.

Πηγή: ΦΙΛΙΚΟ “ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ” ΜΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ | Aris BC – Official Page & Online Store

Πεντάδα , όπως φαίνεται κι από την φωτό παρακάτω , Νταλό , Βεργίνης , Μπελ , Χάρις και Κάιζερ.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Δεν έχουμε εικόνα οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Κρατάω τους 30 πόντους παθητικό στα πρώτα 3 δεκάλεπτα. Το επόμενο φιλικό, νομίζω με Ολυμπιακό στα κοντά, θα μας δώσει περισσότερα.

ChrisSiak

Ποιος είναι ο Βλάσιο ρε παιδιά; Ήρθε να βοηθήσει στις προπονήσεις;

Toby B

Βλασιος. Είναι 18 χρόνων νμζ και υπέγραψε μαζί με Βουλγαροπουλο επαγγελματικό.. είναι γκαρντ δεν ξέρω παραπάνω.

Toby B

Playmaker που ξεχωρίζει για το επιθετικό του ταλέντο καθώς μπορεί να σκοράρει αλλά και να δημιουργήσει σε εξαιρετικό βαθμό.Άριστος πασέρ, γνωρίζει πως να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους.Αξιόπιστος σούτερ τόσο μέσης όσο και μακρινής απόστασης.Τα γρήγορα πόδια του και το μπασκετικό IQ που διαθέτει τον καθιστόυν βαρόμετρο στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας.Βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Από την σελίδα της Sfera. Managers του αθλητή.

ChrisSiak

Ανήκει σε εμας δηλαδή; Α οκ. Όποτε στην ουσία θα είναι με Κουρτίδη κ Βουλγαροπουλο αυτοί που θα συμπληρώνουν δωδεκάδα στην Α1 ανάλογα με τις ανάγκες των παιχνιδιών.

Prophet

Εξού και η φασαρία με τον Σιδηροηλια.

Toby B

Ο Σιδηροηλιας έφυγε από την ομάδα? Καλός μου φάνηκε 2 3 φορές που τον είδα.

aris6emperor

Αυτή είναι η καινούργια φανέλα της ομάδας;