Πριν έρθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Σλαφτσάκη, διαπιστώθηκε πως ο Χρηστίδης ήταν… μακριά από το ποσό που σκεφτόταν να διαθέσει ο Άρης για εκείνον. Κάτι αντίστοιχο διαπιστώθηκε και για την περίπτωση του Καμαριανού, που ξεχώρισε πέρυσι στο Μαρούσι. Κάπως, έτσι, φαίνεται πως ο Χρηστίδης πιθανότατα να καταλήξει στη Καρδίτσα. Έχει αναπτυχθεί φημολογία, ότι θα μετακομίσει εκεί για την νέα σεζόν.

 

Πηγή: Φημολογία ότι ο Χρηστίδης “πάει” Καρδίτσα – Τι έγινε με Άρη

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Απ’τη μια θέλουμε κορμιά και ψηλούς Έλληνες κυρίως για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά δεν θα πληρώσουμε υπεραξίες… Πάνω από 30-35χιλ δεν δίνεις για 5ο ψηλό.
Υγ. Απορώ με τους παίχτες που αντί να προτιμήσουν το κίνητρο και την προβολή που δίνει μια ευρωπαϊκή διοργάνωση η οποία ενδεχομένως μελλοντικά θα ανεβάσει την αξία τους, επιλέγουν για λίγα χρήματα διαφορά να πάνε σε μικρές ομάδες!

ChrisSiak

Για να έχεις προβολή πρέπει να έχεις χρόνο συμμετοχής. Τι να την κανεις την προβολή αν σε δείχνει παγκιτη.

Επίσης θεωρώ ότι ο Χρηστιδης έχει πιάσει πικ που σημαίνει η αξία του είναι γνωστή, το παιχνίδι του δεν σηκώνει άλλη βελτίωση όποτε προσπαθεί σε μικρομεσαίες ομάδες να παίξει οσο μπορεί κ οσο περισσότερο μπορεί. Σε καμία πενταετία θα είναι μονίμως ένας καλός ψηλος στην Α2 κ θα είναι μόλις 30.

vaggelaris

Καλα εκανε ο χρηστιδης. Γιατι αν ηθελε χρονο συμμετοχης κ καλυτερα χρηματα εκει θ τα εβρισκε. Οπως επισης ειμαι πολυ περιεργος ν δω πως θ εξελιγχθει η φετινη χρονια του βουλγαροπουλου που εκλεισε στη δοξα λευκαδας. Αν αποτυχει κ εκει τι ν πω πια….

sfak3

Αδιάφορος παίκτης. Ελπίζω να βοηθήσει τη Καρδίτσα.