Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketballsphere.com», ο Τζόρτζε Γκάγκιτς δεν θα μείνει για πολύ ακόμη στους «κίτρινους», καθώς φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στην Αδριατική λίγκα και συγκεκριμένα στην Ιγκοκέα, από τη Βοσνία.

Πηγή: «Φεύγει από τον Άρη ο Γκάγκιτς», λένε οι Σέρβοι – PRESSARIS

Όχι η πρώτη μου επιλογή για αποχώρηση , αλλά σίγουρα ήταν η πιο εύκολη. Μακάρι να είναι αλήθεια , μπας και καταφέρουμε να φέρουμε κάποιον αθλητικό !

9 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
aris west side

Όταν δεν έχεις μαρούλι να κλάψεις περιμένεις οι παικτες δυσαρεστημένοι από το χρόνο συμμετοχής να φύγουν μόνοι τους, γλιτώνεις και Βαρβατες αποζημιώσεις… στο καλό και επιτέλους να φέρουν ένα αθλητικό ψηλό

vaggelaris

Αντε πάλι το γνωστό άρθρο αποχώρησης. Μέχρι να γίνει θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα κ θα κάνουμε πλάνα για… Α2

Sam Vincent

Θα ρισκάρω να προβλέψω πως θα φύγει ο Γκάγκιτς χωρίς να έχουμε βρει αντικαταστάτη .

spire

Αυτο με ανησυχει και μενα…

Dr Nimbelugen

1.Απόλυτη ταύτιση με aris west side(πλην αθλητικότητας με την έννοια της πανάκειας) και Sam. 2.Παραμένω πιστός στο δόγμα-προτιμώ γνώση του αθλήματος από αθλητές στίβου.Επιχειρηματολογώντας : α.Ο Φρανκάμπ ( αλήτη atsak που τον είχες ξετρυπώσει) είναι τέρας αθλητικότητας ας πούμε.β. Τα ζαρκάδια του γείτονα έλιωσαν τους Δρυοπιδείς προχθές. γ.Ο Πιτίνο που αρέσκεται να παίζει με σέντερ κολόνα δεν ξέρει και ξέρουμε εμείς( τρώγεται να φέρει Κουφό για την Εθνική). O ιδανικός συνδυασμός θα ήταν αθλητικότητα με γνώση του αθλήματος αλλά δε νομίζω να μας περισσεύει κανά μυρριάκι για συμβόλαιο…Μην κολλάμε στα της αθλητικότητας,να δεχθώ τα περί χημείας , ατελούς προετοιμασίας, κακής… Περισσότερα »

atsakala

Αν είχαμε πάρει τον Φρανκαμπ και τον Λιακοπουλο που θα ήθελε βέβαια καμία 80αρα και έναν αθλητικό ψηλό θα κάναμε παπάδες. Μποχω και λιακοπουλος θα τρυπουσαν και γκετσε και Φρανκαμπ θα σκότωναν. Ο Austin που βλέπει ο Σουλης είναι πολύ σοφτ και περισσότερο 4αρι. Καλός αλλά όχι αυτό που θέλουμε.

atsakala

Chris walker 2.08 ελεύθερος αθλητικός χωρίς παιχνίδι με πλάτη αλλά εκεί έχεις dragi. Μοιάζει με Buckner αλλά νομίζω καλύτερος