* Φήμες λένε, λοιπόν, πως η κίνηση για το μπάσκετ του Άρη συνεχίζει την προσπάθεια να πάρει “σάρκα και οστά”. Υπό την έννοια της σχηματοποίησης ομάδας, μια που κάποιοι υπάρχουν, αλλά αν δεν μαζευτούν όλοι και δεν εκφραστούν ως σύνολο, είναι σαν να μην υπάρχουν. Γι’ αυτό και σήμερα, Τρίτη, έχουν ένα ραντεβουδάκι, αλλά λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω άλλες.

 

* Κι επειδή το μυαλό σας πάει στον Γιάννη Ιωαννίδη με τη “μία”, γιατί είστε “γατόνια” ως αναγνώστες, να σας πω πως ο “ξανθός” θα αφήσει με τη “χαρά” κάποιους όψιμους θιασώτες του, αυτούς που τρέχουν στη γιορτή του να του ευχηθούν ή γράφουν κάθε πέντε μέρες ότι παίρνει τον Άρη. Μακάρι, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Κι αν προσέξατε το ύφος του στην κερκίδα προχθές, δεν πρέπει να πετούσε κι απ’ τη χαρά του, με κάτι που είδε ή που γινόταν. Και δεν αναφερόμαστε στον Νικ, έτσι;

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Δεν πιστεύω τίποτα!!!!Αν δεν δω χειροπιαστά πράγματα και άν δεν δώ τον Ιωαννίδη να δηλώνει ότι θέλει να εμπλακεί και με συγκεκριμένο ρόλο,όλα είμαι φήμες!!!