Δυστυχώς η είδηση επιβεβαιώθηκε!

Ο Ροι Ταρπλευ πέθανε σε ηλικία 50 χρόνων!

Αιτία θανάτου πρόβλημα στο συκώτι!

RIP Roy…

Ευτυχώς είχαμε τη χαρά να σε δούμε από κοντά.

 

Check out @ESefko’s Tweet: https://twitter.com/ESefko/status/553704001972105216?s=09

Hoping this isn’t true. But word is filtering out that former Maverick center Roy Tarpley has died. Hoping these rumors are wrong.

Σύμφωνα με το παραπάνω Tweet,  φήμες κυκλοφορούν στην Αμερική πως πέθανε ο Ταρπλευ!!!

Για να δούμε αν βγουν αληθινές.

Θυμίζω πως ο Ταρπλευ βγήκε πρόσφατα ο τρίτος καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Άρη!

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

αντίο στον παικταρά που είχα την τύχη να θαυμάσω από κοντά.

vayio

ΜΕΓΙΣΤΟΣ !!! Τον ευχαριστουμε που εδωσε κομματι απο τη δοξα του στον ΑΡΗ μας!

kostas

Κρίμα

MANOS ARIS

RIP ROY

nikos

Αν και δεν τον έχω δει στην τηλεόραση, πρέπει να ήταν μεγάλος παίκτης..Rip Roy…Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ..

GOUNAS1914

R.I.P

ΜΕΓΑΛΕ ΡΟΙ ΤΑΡΠΛΕΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!!!! ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!!!!

Ryan Stack

Ντάξει που να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Ήρθε στον Άρη σε μια δύσκολη-μεταβατική περίοδο την πρώτη χωρίς τον Θεό.Είχαμε αρχίσει με 11 στα 11.Αν δεν είχε τραυματιστεί θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα και αν δεν την είχε κοπανήσει σίγουρα θα κερδίζαμε στο ΣΕΦ στον τελικό.Βέβαια μας έφερε το 1ο ευρωπαϊκό.
Απλά αμαρκάριστος.Έκανε πράγματα ανήκουστα για ψηλό παίχτη εκείνη την εποχή.Ο τρόπος που διαχειριζόταν το κορμί του ήταν φανταστικός.Θα μπορούσε άνετα να πρωταγωνιστήσει στο ΝΒΑ και να γίνει ισάξιος του Malone.
Απ’την άλλη όλοι ξέρουμε ότι έκανε κακή ζωή.Έπινε ένα καφάσι μπύρες στην καθισιά του και έκανε προπόνηση όποτε γούσταρε.Ο Καμπούρης είχε πει ότι δεν μπορούσε να τον μαρκάρει γιατί μύριζε αλκοόλ.Είχε και μπλεξίματα με τα ναρκωτικά.
Βέβαια αν δεν τα έκανε όλα αυτά ίσως να μην τον βλέπαμε ποτέ στην Ευρώπη.
Καλή αντάμωση Ρόυ….

υ.γ. Η κίρρωση του ήπατος είναι αμείλικτη παιδιά.Θέλει μεγάλη προσοχή.
υ.γ. 2 Τι παίχτες υπήρχαν τότε στο ελληνικό πρωτάθλημα… Τότε που το μπάσκετ ήταν το πρώτο θέμα παντού.

The_Emperor_Is_Dead

O καλύτερος ξένος παίκτης που πέρασε ποτέ απ τον ΑΡΗ!Σούτ,ντρίμπλα,ριμπάουντ,ευκίνητος για το ύψος και τα κιλά του,απίστευτη αίσθηση του καλαθιού και εκείνο το βηματάκι πίσω……σούτ και μέσα!Αναπάυσου εν ειρήνη,σε ευχαριστούμε για τον πρώτο μας Ευρωπαικό τίτλο!

The_Emperor_Is_Dead

Nα προσθέσω επίσης το εξής: πολλές φορές σκέφτομαι τί θα γινόταν άραγε άν εκείνο το καλοκαίρι δεν αποχωρούσε ο Γκάλης και ερχόταν στην ομάδα ο Βe-Roy Tarpley.Bέβαια η αποχώρηση του ενός ώθησε στην απόκτηση του άλλου,αλλα τί θα μπορούσε να κάνει μια ομάδα με την τριάδα Γκαλη-Γιαννάκη-Τάρπλει!Ηθελε λίγη υπομονή,σύμπνοια,λίγα χιλιαρικάκια παραπάνω και πίστη!Κρίμα

Ryan Stack

Θα σου πω εγώ.Θα κάναμε τρεμπλ περπατώντας και η Αυτοκρατορία θα συνεχιζόταν.Βέβαια στο θέτω και διαφορετικά.Τι θα γινόταν αν ο Τάρπλευ ερχόταν το 1988.

Vamos_G1

Καλό σου ταξίδι μεγάλε Ρόι