Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ όρισε το Λαύριο – Άρης της 3ης αγωνιστικής το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, ωστόσο μια μέρα πριν, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου δίνει αγώνα η Εθνική Βοσνίας (με τη Βουλγαρία), στην οποία έχει κληθεί να παίξει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ενώ αγωνίζεται και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι αδύνατον να προλάβει ο βασικός φόργουορντ του Άρη να βρίσκεται στο Λαύριο σε λιγότερο από 24 ώρες και έτοιμος να παίξει.

Επιπροσθέτως εκκρεμεί η πιθανή κλήση του Δημήτρη Φλιώνη στην Εθνική ομάδα (είναι στον ίδιο όμιλο με τη Βοσνία και παίζει επίσης 27 και 29 Νοεμβρίου) αντί του Βασίλη Τολιόπουλου, οπότε είναι πολύ πιθανό ο Άρης να έχει δύο διεθνείς παίκτες, άρα θα πρέπει άμεσα ο ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, διαφορετικά θα έχει πράξει αλλοίωση πρωταθλήματος!

Πηγή: «Φάουλ» του ΕΣΑΚΕ εις βάρος του Άρη για το ματς με το Λαύριο! – PRESSARIS

Καλά, για τον Μιλόσεβιτς δεν κλαίμε κιόλας, με τον Φλιώνη είναι το θέμα.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Όχι &ο Βόσνιος είναι πολύτιμος.Δεν υπάρχει συζήτηση ούτε για αστείο,οπωσδήποτε σε άλλη ημερομηνία δεδομένου ότι απουσιάζει παίκτης 12αδας λόγω διεθνών υποχρεώσεων..

Jim Patras

Ανεξαρτήτως ότι θεωρώ πως το κενό του δεν καλύπτεται δεν μπαίνω στη διαδικασία να εμβαθύνω καθώς από τη στιγμή που πρόκειται για διεθνή που έχει υποχρέωση σε επίσημη εθνική διοργάνωση της FIBA δε νοείται να μπαίνει καν στο τραπέζι συζήτηση περί διεξαγωγής του αγώνα εκείνο το weekend.

vaggelaris

Για τα πανηγυρια οπως παντα ο ΕΣΑΚΕ. Οργανισμος τσιρκο