Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει αυτό που ο ίδιος ξεκίνησε στον άλλοτε αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Άλλωστε θα ήταν κρίμα να αφήσει ένα τόσο ενδιαφέρον πρότζεκτ στη μέση αφήνοντάς μας με το ερωτηματικό για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα τα επόμενα χρόνια.
https://www.betassist.gr/2016/08/blog-post.html
Λίγο άσχετο με το άρθρο αλλά μόλις διάβασα στο basketblog πως τα Πεύκα πάιρνουν δανεικούς από τον Άρη Πασχαλίδη και Τάτταρη!!! ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο αποκτήθηκε φέτος από τον Απόλλων Πατρών. Τα παιδιά από την Πάτρα ξέρουν κάτι?
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τον Φλιώνη και τον Δίπλαρο. Αν έχουμε ήδη δώσει τους 2 αυτούς μικρούς (ο Τάταρης πότε αποκτήθηκε και δεν μάθαμε τίποτα;) στους Μαχητές τότε πόσο πιθανό είναι να δώσουμε κι άλλους μικρούς; Δεν θα είναι εύκολο για τους Μαχητές να παίζουν με 3-4 μικρούς από τον Άρη, όσο καλές προοπτικές και αν έχουν, χωρίς να διακινδυνεύσουν την παραμονή τους στην Α2. Πέρυσι στο παρα τσακ την γλίτωσαν.
Μπορεί να πάει και κανένας Παγκράτι και κανα δύο στην Α1. Πουλιανίτης Φλιώνης λογικα μπορούν να παιζουν αλλαγές σε μικρές ομάδες Α1. Ο Δίπλαρος μπορεί να βοηθήσει αρκετά τα Πεύκα. Εφώ πάντως πιστεύω πως πρέπει να πάνε όλοι εκτός Χρηστίδη δανεικοί. Και να πάρουμε ακόμα έναν παίκτη στα guard.
To ερώτημα είναι το εξής. Ο Τσαϊρέλης θα παίζει μόνο στο 4 ή θα παίρνει χρόνο και στο 5; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση δεν βλέπω να μένει χρόνος για τον Χρηστίδη. Νομίζω ότι τα Τρίκαλα (αν μείνουν στην Α1) θα είναι καλή επιλογή για τον Δίπλαρο ενώ ο Φλιώνης μπορεί να μάθει αρκετά από τον Μέξα αν δωθεί στον Απόλλωνα με την προϋπόθεση να παίζει αρκετά. Άραγε στην Α2 ο Ηρακλής του Βαγγέλη Αλεξανδρή να δεχόταν να πάρει δανεικούς από τον Άρη ή θα του έβγαιναν τίποτα κόμπλεξ; Νομίζω ο Πουλιανίτης στον Ηρακλή θα ήταν ότι πρέπει. Για τον Φλιώνη… Περισσότερα »
Λογικά ο Χρηστίδης που είναι και ο μικρότερος από αυτούς θα παραμείνει για να γαλουχηθεί από Βασίλη Σίμτσακ. Θα μπαίενι και σε κάποια παιχνίδια 12ος παίκτης και ίσως βοηθάει λίγο και στις δύο θέσεις των ψηλών. Ο Φλιώνης καλό θα ήταν να πήγαινε σε μια τέτοια ομάδα που θα ήταν 2οs pg πίσω από Αμερικάνο και να έπαιζε ένα 10λεπτο τουλάχιστον. Ο Δίπλαρος επειδή είναι περισσότερο απελευθερωμένος από τον Φλιώνη θα μπορούσε να σταθεί σε κάποια ομάδα σαν βασικός, δύσκολα όμως Α1. Για τα Πεύκα θα ήταν ότι πρέπει. Τώρα ο Πουλιανίτης είναι μια περίεργη περίπτωση. Είναι 21 χρονών και… Περισσότερα »
Ο Διπλαρος δεν εχει καλες σχεσεις με τον Απολλωνα λογω Εσπερου νομιζω.Στον Ηρακλη δεν νομιζω να παροτυν δανεικους απο εμας πλεον.Δεν ξερω αν ισχυει κατι που διαβασα αλλα λεει οτι η απαγορευση δανεισμων σε ομαδα ιδιας κατηγοριας δεν θα ειναι μονο στο ποδοσφαιρο αλλα σε ολα τα επαγγελματικα αθληματα
Στο μπάσκετ θα είναι μεγάλη βλακεία να γίνει αυτό. Θα καταστραφούν καριέρες. Ο παίκτης θα πηγαίνει σε καλή ομάδα για τα λεφτά και μετα δεν θα θέλει να πάει δανεικός λόγω Α2. Έτσι θα ξεμένει στο σύλλογο και δεν θα παίζει ποτέ.
Ε ναι κι εγω συμφωνω.Στο ποδοσφαιρο γινεται λογω Ολυμπιακου και των ιδιαιτερων σχεσεων με αλλες ομαδες.Στο μπασκετ δεν ισχυει αυτο αφου 2 χρονια τωρα εχουμε φαει φαπες απο τις ομαδες οπου ειχαμε τους δανεικους μας
Κάπου είχε γραφτεί για επιστροφή Πουλιανιτη κ δανεισμό Διπλαρου.
θεωρώ τον πουλιανιτη παίκτη που θα μπαίνει στην δωδεκάδα μόνο αν υπάρχει τραυματίας κάποιος περιφερικός κ ίσως κ σε κάποια λίγα ματς , έτσι για ψυχολογικούς λόγους.
Τέλος ο Φλιωνης πρέπει να παίζει σε κάθε ματς,αφου έδειξε ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α1
τα παιδιά από την πάτρα, πίνουν μπύρες, πίνουν μπύρες, πίνουν μπύρες 😀
Αμάν πια με αυτό το σιγοντάρισμα στην Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ,τί πράγμα είναι αυτό ???Το ότι μπορεί το Γιούροκαπ να γίνει με 16 ομάδες αν αποσυρθούν και οι Ισπανικές (όπως φύγανε οι 3 Ιταλικές ) ή να μην γίνει και καθόλου ή τα προβλήματα με τις μεταγραφές που έχει η ΑΕΚ δεν φθάνουν στα αυτιά τους ???
Ναι ο αρθρογράφος είναι σίγουρα καλοπροαίρετος αλλά δεν μπορώ ούτε εγώ να παραβλέψω απόψεις του στυλ:
” Ακόμα και να κατακτήσουν οι κίτρινοι το FIBA Champions League – πράγμα δύσκολο σε πρώτη φάση – ο απόηχος στην Ευρώπη θα είναι μικρότερος απ ότι αν κατάφερναν να φτάσουν στα ημιτελικά του Eurocup.”