Με λίγα λόγια, το γεγονός πως ο Άρης δεν “τοποθετήθηκε” απευθείας στους ομίλους του FIBA Europe Cup, αποτελεί μια δυσάρεστη έκπληξη. Στους “κίτρινους”, δεν περίμεναν μια τέτοια απόφαση… Περίμεναν η ομάδα να πάρει μέρος κανονικά στους ομίλους, όπως… αρμόζει στο brandname της ομάδας. Γενικότερα, υπάρχει δυσαρέσκεια από αυτή την εξέλιξη και στο εσωτερικό της ομάδας θα αποφασιστεί τι θα γίνει στο εξής για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Πηγή: Υπόθεση FIBA Europe Cup: Δυσάρεστη έκπληξη – Δεν το περίμεναν στον Άρη! | Yellow Radio

Αν έτσι προσπαθούν να το σώσουν επικοινωνιακα, το κάνουν ακόμα χειρότερο!

Εμείς νομίζαμε και σας πιστέψαμε και brand name, αλλά τελικά όχι.

Σταματήστε να το κάνετε χειρότερο.

Είτε αποδεχόμαστε την κατάσταση και προχωράμε, είτε αποχωρούμε και χάνουμε τα 10 χιλιάρικα που δώσαμε εγγύηση και είναι μη επιστρεφόμενα.

 

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos3118

Ειλικρινά Night, περίμενες κάτι διαφορετικό; Εγώ αυτήν ακριβώς την αντίδραση περίμενα. Όσο για το brandname, γελάνε και οι πέτρες. Ποια ήταν η τελευταία χρόνια που παίξαμε Ευρώπη; Ποια ήταν η τελευταία χρόνια που είχαμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη; Ποια ήταν η τελευταία χρονιά που δεν έκανε παίκτης μας προσφυγή; Ποια ήταν η τελευταία χρονιά που περάσαμε στον δεύτερο γύρο των πλέι-οφ στο εγχώριο πρωτάθλημα; Brandname ο Άρης είναι πλέον μόνο για τους οπαδούς του. Φάνηκε στο τηλεοπτικό, φαίνεται και τώρα. Πραγματικα με έχει κουράσει απίστευτα ολος αυτός ο λαϊκισμός. Απίστευτα. Ενημερωνόμαστε από ταγαροβλαχους και διοικουμαστε από άστο καλύτερα.

nikos3118

Βρε όνομα είμαστε, μαζί σου. Αλλά μικραινουμε αργά και σταθερά, πρώτον, και δεύτερον τι μας έχει αποφέρει το όνομα μας σε πρακτικό επίπεδο; Χορηγίες; Μπααα. Μεγάλο τηλεοπτικό; Ούτε. Κάποια wild card σε ευρωπαϊκή διοργάνωση; Ούτε αυτό, εδώ μας βάζουν προκριματικά. Οπότε, με καταλαβαίνεις που δεν αντέχω άλλο ν ακούω για κόσμους, φανέλες και brand name. Και προφανώς συμφωνώ μαζί σου, ότι δεν αρκεί το όνομα για όλα αυτά. Αυτό ακριβώς θέλω να στηλιτευσω. Ότι το επικαλούμαστε συνεχώς, χωρίς εμείς οι ίδιοι ως οργανισμός να το τιμάμε και να το εκμεταλλευόμαστε. Απλά το χρησιμοποιούμε (πληθυντικός ευγενείας…) για λαϊκισμό.

nikos3118

Συμπλήρωσα το σχόλιο μου την ώρα που έγραφες την απάντηση σου, νομίζω δε διαφωνούμε κάπου.

Ian 73

Σωματείο γειτονιάς με διοίκηση επαρχιωτών και χωριάτες δημοσιογράφους ,αυτό είμαστε .
Άξιοι χλευασμού .

Τσικιρικιτζηδες,γιατρέ μου.