Υπόθεση Μποχωρίδη: Άρης και αμερικανικά κολέγια… | PRESSARIS:

Στην πρόταση για τετραετές συμβόλαιο που δέχτηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ δεν υπήρξε απάντηση, κάτι που σημαίνει ότι προφανώς και είναι αρνητική και ετοιμάζεται αντιπρόταση. Άλλωστε από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει μη ικανοποίηση για το οικονομικό σκέλος του τετραετούς συμβολαίου και εκεί λογικά θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.

Ο παίκτης δεν πρέπει να χαθεί, ελπίζω να τα βρούνε…..

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atsakala

Αντε πάλι καταντειά να παρακαλάμε τον Μποχωρίδη και τον Κακαρούδη και άλλοι να κλείνουν Τσαλδάρη, Τσάμη, Γιάνκοβιτς. Η δική μας μεγάλη επιτυχία θα είναι ο Καραποστόλου. Με τετοιά ομάδα πάμε ντουγρού για Α2.

experience

Πριν από μερικά χρόνια ίσως άλλα κάτσε να δούμε και πως θα είναι οι άλλοι. Πάντως εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν κινδυνέψουμε και μειωθεί το χρέος.

Nomikos

Εχει δίκιο ο experience.Το να βλέπεις τα γατάκια σαν τίγρεις επειδή εσύ μίκρυνες,δεν σημαίνει πως είναι όντως τίγρεις.Νομίζω ότι στο φετεινό Πρωτάθλημα δεν θα παιξουμε δα και με υπερομαδαρες.Κακά τα ψέματα ο Αρης βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και αυτό είναι που δίνει τροφή στις αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρει ή όχι.Απλά, όταν ξεκινάει μια προσπάθεια να χτιστεί κάτι νέο και στον αέρα αιωρούνται ερωτηματικά,η ευθύνη θα πέσει στον αρχιτέκτονα και όχι στα υλικά που επέλεξε.

kanapedakias

Τη διαφορά φέτος θα την κάνουν οι Αμερικάνοι σε όλες -πλην ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και Πανιωνίου- τις ομάδες, γ’αυτό εκεί πρέπει να γίνουν καλές επιλογές. Όλες οι άλλες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και οι Αμερικάνοι θα κρίνουν τα πάντα, ειδικά φέτος που θα είναι και 4.