Υποψήφιος για μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με τον «συνδυασμό» του Βαγγέλη Λιόλιου θα είναι ο Νίκος Ζεϊμπέκης.

Πρώην παίκτης, αλλά και παράγοντας εν συνεχεία στον Άρη, ο νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τονίζοντας πως αισθάνεται χρέος του «να βοηθήσω κι εγώ στην αλλαγή σελίδας για το άθλημα που με αγκάλιασε από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου».

Ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας εξήγησε: «Με τον κύριο Λιόλιο μας συνδέει μια κοινή αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί μια σύγχρονη ομοσπονδία και ένα κοινό όραμα για το που θέλουμε να βρισκόμαστε ως ελληνικό μπάσκετ την επόμενη δεκαετία».

Στο τέλος, ο Νίκος Ζεϊμπέκης δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη ενωμένη, μπορεί και πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του αγαπημένου μας αθλήματος. Εδώ γεννήθηκε το ελληνικό μπάσκετ, εδώ έκανε τα πρώτα του βήματα κι από εδώ ξεκίνησε για να κατακτήσει στη συνέχεια την καρδιά κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

Πηγή: Υποψήφιος με τον Λιόλιο ο Νίκος Ζεϊμπέκης στις εκλογές της ΕΟΚ – PRESSARIS

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Ενταξει την θεση απτον φασουλα την εχει σιγουρη.
Τι να πεις ρε παιδια, αυτοι ειναι οι παραγοντες μας! Γι’αυτο η Αρειαναρα μας ειναι σ’αυτη την κατασταση.

Ε,σύμφωνα με τον ίδιο ,σ εκείνη την συνέλευση που ήμουν παρών,έσωσε τον Άρη αυτός κι όχι η ταπα του Σλαφτσακη στον παίκτη του Λιόλιου….

Ian 73

Γιατί δεν βάζει κανείς από εδώ μέσα υποψηφιότητα για κανένα οφικιο βρε παιδιά?
Ίδιες υπηρεσίες με τους “επιφανείς ” αρειανους προσφέρουμε στο σύλλογο.

vaggelaris

Τι καθοσαστε κ ασχολειστε ρε παιδια? Εχει γεμισει ο τοπος απο τετοιους επαγγελματιες πολιτικους-παραγοντες που ψαχνουν παντα μια κενη καρεκλα να κατσουν. Ολοι ξαφνικα θελουν να προσφερουν για το καλο του μπασκετ…