Υποχρεούται να ρίξει φως στο σκοτάδι

 

Είναι αναγκαία η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της εισροής χρημάτων είτε μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είτε μέσω εμπορικών συμφωνιών που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις «κίνησης» του ταμείου της ΚΑΕ. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η «Μ» σημείωσε χθες ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ προχώρησε σε συζητήσεις με φαρμακευτική εταιρία και με απώτερο σκοπό να αναλάβει ρόλο συμπαίκτη του στον Άρη με την άμεση χρηματοδότηση της ΚΑΕ. Αυτό το σχέδιο επεξεργάζεται ο Νίκος Λάσκαρης και στις επόμενες ώρες θα αποδειχθεί κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο.

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν επίσης ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα τοποθετηθεί δημόσια και θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του. Είναι δεδομένη η πρόθεσή του να παραμείνει στον Άρη, αναζητεί τρόπους επίλυσης του οικονομικού προβλήματος, αντιλαμβάνεται όμως ότι έχουν μείνει ελάχιστοι κόκκοι άμμου στην κλεψύδρα. Και μένει να φανεί η τακτική που θα ακολουθήσει καθώς δείχνει τη διάθεση να εμπιστευτεί πρόσωπα του διοικητικού συμβουλίου και να αναζητήσουν λύσεις από κοινού.

 

Αν δε θέλει να δώσει χρήματα η φαρμακευτική , ας δώσει ηρεμιστικά στους φιλαθλους ,έτσι να χαλαρώσουμε λίγο 😛

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Συμπαίκτης του Λάσκαρη ο ΔΓ? Λες να έκλεισε το deal μετά τον τελικό χαχα

Guardiola3

Μόνο να μην αρχίσουν τα ΘΑ κ ΘΑ για τις επόμενες εβδομάδες.Κάντε υπομονή μέχρι τις 15 Ιουλίου κ μετά τέλος Ιουλίου κτλ. δεν νομίζω ότι έχουμε κ πολλές αντοχές πια.

Jose

Το θεμα δεν ειναι οι αντοχες μας. Μεχρι χθες νομιζαμε οτι πληρωνε κανονικα τις υποχρεωσεις του. Μετα μαθαμε για απληρωτους παικτες αλλα νομιζαμε οτι πληρωνει το 99 και την εφορια. Τωρα ξερουμε οτι ουτε το 99 πληρωνει και δε θελω να φανταστω τι αλλο θα βγει. Εχουμε γυρισει σε κατασταση επιβιωσης και το χειροτερο ειναι οτι πολλοι ακομα περιμενουν να βρεξει ο Λασκαρης εκατομμυρια!

sotdepo

Μόλις έκανε την “έκπληξη” ο Λάσκαρης και βγήκε μίλησε στον yellow radio. Για να το θέσω καλύτερα, διάβασε μια γραπτή γενικόλογη ανακοίνωση που δεν έλεγε τίποτα το ουσιαστικό πέραν του ότι επιμένει στη διαμάχη (με το κεφάλι ψηλά) και ότι θα συγκαλέσει ΔΣ την επόμενη Τρίτη και συνέντευξη τύπου για το πλάνο της χρονιάς την Πέμπτη (η 5ετία εξαφανίστηκε μάλλον) …

sotdepo

Μέχρι τώρα όποτε είχα παράπονα (όπως όλοι μας φαντάζομαι για διάφορα θέματα), με του που τον άκουγα να μιλάει ησύχαζα. Σήμερα πρώτη φορά ήταν απογοητευτικός. Δεν βγαίνεις ρε πρόεδρε να κάνεις ανάγνωση λες κ είσαι στο δημοτικό ενώ όλοι μας “τσουρουφλιζόμαστε” κ σε περιμένουμε να μιλήσεις (και να πληρώσεις) εδώ κ μήνες…..

Sam Vincent

Τρέμε Τράκη !!!