Ο Κώστας Βλάσιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, “άσος” βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον “δένει” για τα επόμενα χρόνια με τους “κίτρινους”.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΒΛΑΣΙΟΣ

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Τον Κουρτίδη τον προλαβαίνουμε;

Πάει ΑΣΕΑΔ η Καε, Χρήστο!είναι ψυχραμενοι λέει,δεν κάθονται καν να μιλησουν γιατί έχουν στραβωσει από τότε που ο μικρός ζητούσε να του κόβουν μισθό στο εφηβικό…

Λέει ο Χρήστος Γκάλης πως αν τον Νοέμβριο πάει σε άλλη ομάδα τότε εμείς θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ για να ζητήσουμε αποζημίωση (τροφεια)από την ομάδα που θα τον πάρει.Αυτο γίνεται αν αποδειξει η ΚΑΕ ότι τον αγόρασε με δικά της λεφτά,κάτι αμφισβητήσιμο όμως αφού πολύ πιθανόν τα λεφτά(40.000€)να τα είχε βάλει προσωπικά ο Λάσκαρης…Αν πάντως είναι του Άρη τα λεφτά η αποζημίωση θα είναι πολύ μεγάλη,λέει.
Επίσης πάει στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση αν πιο πριν από τον Νοέμβριο,ο Άρης καταθέσει μονομερώς υπογεγραμμένο το συμβόλαιο ,ως πίεση για να παίξει στην φετινή ομάδα.
Ο Γκάλης σε ένα άλλο σημείο γράφει πως το περιβάλλον του Κουρτίδη πρέπει να ξανασκεφτεί τις επιλογές του γιατί το ΑΣΕΑΔ είναι καταστροφικό σε μια αρχή καριέρας παίκτη.

Χαχαχα!Βρήκες άνθρωπο να του πεις για Χρήστο Γκάλη και εμπιστοσύνη!Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου👴

ChrisSiak

Όποτε τον αφήνεις να φυγει. Ακόμα κ αν είναι κατά του Άρη νομίζω πως δεν πρέπει να κρατάς παίχτη με το ζόρι. Ειδικά εάν είναι πιτσιρικάς. Ας προσέχαμε.

Τώρα εάν ισχύει αυτό που ήθελε μισθό από μικρός σημαίνει ότι τον δασκάλευαν. Θα τα βρει μπροστά του.

ChrisSiak

Ναι παίζει άνετα και αυτό. Πολλές οι υποσχέσεις που δόθηκαν τότε.

Και τώρα που είπαμε για υποσχέσεις ένας Αλτινης είναι ακόμα κολέγιο; Ήταν πολλά υποσχόμενος! 😬

vaggelaris

Αυτό είναι καλό νέο. Ας κρατήσουμε κ κάποιον πιτσιρικά. Βέβαια να παιζουν κιόλας…

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:ΠΕΡΟΥΚΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΛΥΒΔΑ; Ή ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΎΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ;