Τόσα τηλέφωνα στον Γιόνας …

” tegul maži, kad galėtų ateiti į Aris* ” του έλεγα τίποτε αυτός … εκεί να τον κρατήσει μαζί του…

Πέρα από την πλάκα όμως έβγαλε είδηση στις δηλώσεις του :

Αποφάσισα πώς θα κρατήσω και τους 14 παίκτες και θα αποφασίσουμε μετά το τουρνουά της Σλοβενίας θα αποφασίσουμε ποιοι θα είναι οι 12 που θα αγωνιστούν στην Πολωνία. Έχουμε αρκετές ημέρες ακόμη μπροστά μας για να αποφασίσουμε από τώρα ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που δεν θα έχουμε μαζί μας στην τελική φάση“.

Οπότε ότι είναι να γίνει , θα γίνει τέλος του μήνα .

Για την Εθνική ήθελα να κάνω ένα σχόλιο μετά το τέλος του Ακρόπολις , αλλά γενικά θα πω ( μετά και από το σημερινό ματς ) πως νομίζω πως ο Παπ χωράει άνετα στη 12αδα . Κι ο Γιόνας νομίζω το βλέπει αυτό :

Για τη θέση 3 και τον Κώστα Παπανικολάου σχολίασε: “Ο Στράτος Περπέρογλου είχε έναν μικροτραυματισμό και ήταν ευκαιρία για μας να δοκιμάσουμε στη θέση 3 τον Παπανικολάου και τον Καϊμακόγλου. Προσπάθησαν πολύ έκαναν ό,τι τους ζητήσαμε, ειδικά στην άμυνα. Ο Καϊμακόγλου ήταν πιο δυνατός κοντά στο καλάθι, ενώ στην περιφέρεια ο Παπανικολάου. Κανένας από αυτούς δεν χάλασε το παιχνίδι μας και διαπιστώσαμε πως μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Συχνά όταν χρησιμοποιείς πολλά νέα παιδιά μπορεί να έχεις προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας, αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση των δύο αυτών παικτών. Δεν έχω εγκαταλείψει τη σκέψη της χρησιμοποίησης του Πρίντεζη στη θέση 3. Πρέπει όμως να δοκιμάσουμε τα πάντα“.

Αν θέλετε να σχολιάσετε για την Εθνική κάντε το εδώ …

* Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει Λιθουανικά αυτό σημαίνει ” Άσε τον μικρό να γυρίσει στον Άρη ! ” . Αλήθεια … ρώτησα τον Σεραπίνας και μου είπε …