Για την ενέργεια του κόσμου και του ΑΣ Άρη είπε: “Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσε ενέργεια, τη χρειαζόμασταν. Όσο για την οικονομική βοήθεια, τους ευχαριστούμε όλους. Και να μη γινόταν αυτό, εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε, γιατί έχει δρόμο η χρονιά και πρέπει να σωθεί η παρτίδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δείχνουμε ένα θετικό πρόσωπο και να σώσουμε την ομάδα. Είναι κι αυτό στο μυαλό μας”.

Source: Τσαϊρέλης:

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xanthoskyli4

Ταπεινές δηλώσεις – όχι φτιασιδωμένες – ενός ανθρώπου με αυτοσεβασμό. Δηλώσεις ενός ανθρώπου με αθλητική παιδεία. Μιχάλη, η στάση σου στους δύσκολους αυτούς καιρούς τιμά τη φανέλα μας. Δικαίως μπαίνεις στο κλαμπ των πιστών και underated παικτών

Λεβεντης.

Arion3

Σ ενα απο τ πραγματα π εκανε καλο ο γιαννακης ειναι οτι εχει αξιοποιησει τον τσαιρελη και δεν βολοδερνει εξω απο την ρακετα που δεν του παει οπως εκανε περσυ,και φετος στην αρχη,κοντα στο καλαθι απειλει κ μπορει να βοηθησει,ενας κορμος ελληνικος υπαρχει παντως σε καλο επιπεδο,το θεμα ειναι δουλευτει ν βελτιωθει κ αλλο,να διαβαζουμε λιγο φασεις ν παιζουν πιο γρηγορα.

Sam Vincent

Συμφωνώ και το πιστώνω στον Γιαννάκη ,παρόλο που τον χρησιμοποίησε εκεί εξ ανάγκης . Είναι εμφανές πως η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του σωστά και προγραμματισμένα . Παρακαλώ να σημειωθεί πως αυτήν την στιγμή είπα καλά λόγια για τον κόουτς !!!

Jim Patras

Δεν έχω γράψει ποτέ κακό λόγο για τον συγκεκριμένο,άλλωστε τον προτιμούσα από Καββαδά & χαίρομαι για την παρουσία του εντός &εκτός παρκέ.