Τσάλμερς για Άρη- Πηγή: SDNA 

Ενώ όλοι πιστεύουν ότι ο Άρης θα είναι διαλυμένη διαδήλωση, με σωστές και μετρημένες κινήσεις έχουν κάνει μια σχεδόν κανονική ομάδα οι «κίτρινοι». Δεν θα πετάει και φωτιές. Αλλά, συγκροτείται ένα σκληρό σύνολο, με πλήρη γνώση της ελληνικής λίγκας, καθώς άλλωστε δεν μπορεί να πάρει και παίκτες εκτός της εγχώριας αγοράς λόγω του ban. 

* Η ομάδα που έχει φτιάξει ο Σάββας Καμπερίδης θα αποτελείται από τους κάτωθι αθλητές: Φλιώνης, Σλαφτσάκης, Κουζέλογλου και Σιδηροηλίας. Πάμε και στους ξένους.  Ντεκόζι, που έπαιζε πέρυσι στο Λαύριο, Μιλόσεβιτς, Ντραγκίσεβιτς και πάρτε και την έκπληξη: Μάριο Τσάλμερς. Αν ο Άρης βρει τον τρόπο να εγγυηθεί τα λεφτά στον Μάριο, θα βάλει πρωταθλητή του ΝΒΑ στο ρόστερ του. Και για τη συγκεκριμένη ομάδα δεν θα είναι απλά μια καλή μεταγραφή. Θα είναι μπομπάτη και ανέλπιστη. Το όνομα του Τσάλμερς δεν έχει πέσει απλά στο τραπέζι της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Είναι προχωρημένο. Αν ο παίκτης πειστεί για την οικονομική αξιοπιστία του κλαμπ, θα ντυθεί στα κίτρινα και άμεσα. 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Αν εγγυηθεί κ αν έχει καλό καιρό κ αν έχει κ αν…. Εντάξει κάτι πρέπει να γράφουν κ αυτοί. Δε μπορεί να δείχνουν συνέχεια ρεπορτάζ από Μύκονο. Άλλοι φτιάχνουν ομάδες κ ανακοινώνουν παίκτες εμείς διαβάζουμε ποιους ΘΑ ΘΈΛΑΜΕ….

ChrisSiak

Αν θυμάμαι καλά πέρυσι στην ΑΕΚ πέρασε και δεν ακούμπησε. Ομάδα που ως πρώτο στόχο έχουμε παραμονή και μιλάμε για κινήσεις εντυπωσιασμού. Δε βάζουμε μυαλό.

Jim Patras

Δν βλέπω με καλό μάτι το πλάνο του coach..Ο Αντ.Γκάτζιος ανέφερε ότι με 60χιλ.μπορούσαμε να κλείσουμε τον Ant.Hickey αλλά η ομάδα είχε κάνει focus σε Hatcher,δηλ.σ΄έναν παίκτη που φέτος είχε άθλια ποσοστά ευστοχίας,δε χαρίζει cent &βρίσκεται στη δύση της καριέρας του..
Ούτε να πάμε με 4 ξένους,όταν όλοι θα έχουν 6 το κρίνω ως καλό πόσω μάλλον όταν λένε για 2 Αμερικ.μόνο.

vaggelaris

Μέχρι κ ο Τρικούπης θα μας γλενταει με τα κολλέγιοπαιδα στο τρεχαλητο κ εμείς θα παλεύουμε με τους πλαβι. Όσο πάντως δεν έχουμε το οκ για μεταγραφές ποιος νορμάλ παίκτης θα ρισκάρει να συμφωνήσει με κίνδυνο να χάσει άλλες δουλειές? Κάτσε να δούμε ποιος θα μείνει στο τέλος….

ChrisSiak

Το να πας με 4 δεν το βρίσκω τόσο μεμπτό όταν ουσιαστικά σε κάθε στροφή μετράς τα κουκιά για οποιαδήποτε κίνηση σου. Και καλά κανεις στην τελική αφού χρωστάμε σε όποιον μιλάει γενικά.

Το παραπάνω έρχεται σε πλήρη αντίθεση έστω και με την υποψία να πηγαίνουμε για Τσαλμερς όταν αυτός είναι σε καθοδική πορεία και έχει καταντήσει όχι μόνο πρώην πρωταθλητής ΝΒΑ αλλά πρώην μπασκετμπολίστας.

Το να ακούγονται ονόματα και να γίνονται κινήσεις και νύξεις σε παιχτες δεν το θεωρώ κακό αφού αν περιμένουμε να αρθεί το μπαν και μετά να κλείσουμε παιχτες τότε καληνύχτα. Όταν(ευελπιστώ) κ αν γίνει άρση τότε θα πρέπει να ανακοινωθούν οι ξένοι που θα έχουν κλείσει.

Και το ξαναλέω εδώ πως με πορτοφόλι που μπάζει από παντού θέλει σκαουτινγκ μέχρι τελικής πτώσης και ρίσκο, όχι εντυπωσιασμό με πρώην πρωταθλητές ΝΒΑ.

Αλλιώς ας παίρναμε και τον Τσαμη ρε Τζιμ αλλά προτίμησε τις Μπελβεντερε 😌

vaggelaris

Βρακι δεν έχει ο κ@@@ μας ψάχνουμε για κουστουμι… Όσο για τους 4 ξένους σα νούμερο δε παίζει ρόλο. Εξαρτάται ποιοι είναι όμως αυτοί οι 4. Όταν δεν έχει επιλογές όμως…