«Τρελές» απαιτήσεις από Φιλαθλητικό για Καμπερίδη | PRESSARIS.

Οι κίτρινοι θέλουν τον ταλαντούχο παίκτη, αλλά δεν πρόκειται να μπουν ούτε σε διαδικασία πλειστηριασμού, ούτε να πληρώσουν χρήματα πέρα από αυτά που αξίζει ο παίκτης.

 

Και πόσα αξίζει ο παίκτης;

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Δυστυχώς πάντα όταν πουλάς κάτι σου φαίνεται ότι το δίνεις τσάμπα και όταν αγοράζεις ότι η τιμή είναι υπερβολική. Κάπως έτσι ο Μποχωρίδης πουλήθηκε τσάμπα και αν ο Φιλαθλητικός ζητάει για το Καμπερίδη που είναι παίκτης της εθνικής νέων επίσης π.χ το 1/3 του ποσού που πουλήθηκε ο Μποχωρίδης θεωρείται τρελό ποσό.

The_Emperor_Is_Dead

Panos αυτό που λές έχει μεγάλη δόση αλήθειας!Παρόλαυτα η περίπτωση Μποχωρίδη και Καμπερίδη έχουν κάποιες διαφορές!Ναι μεν είναι και οι δύο παίκτες της Εθνικής Ελπίδων,αλλά ο Μποχωρίδης έιναι παίκτης επιπέδου Α1, με παραστάσεις σε ομάδα και τριβή στην Α1 και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί και να κάνει καριέρα!Απ την άλλη ο Καμπερίδης παίζει σε ομάδα Α2,δεν έχει παραστάσεις απο Α1 και δεν έχει αγωνιστεί πότε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα της Α1,οπότε δεν έχουμε εικόνα αν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην μεγάλη κατηγορία!Οτι είναι ταλέντο,είναι,αλλά έχουμε εικόνα απο αυτόν μόνο σε ότι αφορά τις κόντρες σου σε επίπεδο Ελπίδων,τουλάχιστον εγώ που δεν ξέρω τι γίνεται στην Α2!

skoraris

30 και μια φανέλα του ΝΙΚΟΛΑ υπογεγραμμένη; μπα! πολλά είναι. 20 και η φανέλα! 🙂