Το «my way» του Πρίφτη.

Ο στόχος του Άρη είναι προφανής: Η τετράδα. «Νέο αίμα» θα υπάρχει στο ρόστερ και αν ο Πρίφτης καταφέρει να «παντρέψει» το νεανικό στοιχείο με τη μεγαλύτερη εμπειρία και την προσωπικότητα των Αμερικανών, το αποτέλεσμα θα είναι σαφώς καλύτερο του περσινού.

 

Κάπως έτσι λοιπόν , καταλήγει η χρονιά σε αποτυχία στα μάτια του κόσμου , γιατί απλά δημιουργείται κλίμα για τετράδα. Ο Πρίφτης σε δηλώσεις του πρόσφατα είπε πως στόχους θα βάλουμε μετά τον πρώτο γύρο , αλλά τι ξέρει αυτός , αφού ο δημοσιογράφος ξέρει πως στόχος είναι η τετράδα , χωρίς να έχουμε κάνει ακόμα ούτε επίσημη άρση του απαγορευτικού.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

από που έγινε προφανής ο στόχος του ΑΡΗ; Εγώ λέω ΑΡΗΣ είσαι να ούμε στόχος είναι ο τελικός να ούμε! Γιατί ΑΡΗΣ είσαι! Για να μιλήσουμε σοβαρά δεν μπορεί ο ΑΡΗΣ να βάλει στόχο πριν δούμε τα ρόστερ και περάσουν μερικές αγωνιστικές. Επίσης στο μπάσκετ τα πράγματα αλλάζουν πανεύκολα. Έχεις πχ έναν νιονιο αγχρωμο, άοσμο που παει μετά βίας για 6αδα και κατά το Σεπτέμβρη χτυπάει δυο Αμερικανάκια και εκτοξεύεται στην 4αδα!