Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. σας παρουσιάζει το νέο, υπερσύγχρονο μεταφορικό μέσο της ομάδας. Ένα πλήρως εξοπλισμένο λεωφορείο, το οποίο παρέχει στους καλαθοσφαιριστές και το υπόλοιπο τιμ του ΑΡΗ όλες τις ανέσεις για τα ταξίδια της ομάδας. Διαθέτει ειδικό χώρο για συσκέψεις του προπονητικού τιμ την ώρα του ταξιδιού, όπως και ψυγείο, wi-fi και θέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και των ψηλότερων παικτών της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ… εγκαινιάζει το δικό του λεωφορείο επί αθηναϊκού εδάφους και μ’ αυτό η αποστολή της ομάδας, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, θα ταξιδέψει την Παρασκευή (16/10) για την Τρίπολη, όπου το Σάββατο (17/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει τον Αρκαδικό.

Πηγή: Το υπερσύγχρονο λεωφορείο του ΑΡΗ (video) – ArisBC

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stef

Πολύ καλό σαν ιδέα.Η ομάδα καθημερινά κάνει βήματα στη σωστή κατεύθυνση.Ελπίζω όμως αυτή να μην είναι η τελική μορφή του.Θέλει λίγο pimp my ride δεν νομίζετε;Το μόνο κίτρινο πέρα απ’το σήμα ήταν τα σκαλοπάτια!!Επειγόντως ένα μαύρο χρώμα στο πούλμαν στη θέση του λευκού/ασημί και επειγόντως κιτρινόμαυρα καθίσματα,αντί για τα πορτοκαλί.Και μετά οθόνη γίγας στην μπροστά μεριά του πούλμαν,για να βλέπουν όλοι….

The_Emperor_Is_Dead

Ξέχασες,ζαντολάστιχα,αεροτομή,μαρσπιέ και φιμέ τζάμια!Συμφωνώ για περισσότερο κιτρινό-μάυρο!Αυτό το αποκρουστικό-απαθές που το βάψανε ψιλοξυνίζει…Πάντως,μπραβο Λάσκαρη,μας προοδεύεις

draz3n

Νομίζω κι εγώ ότι θα έπρεπε να είναι πιο επιβλητικό εκ πρώτης όψεως. Να το βλέπεις να έρχεται και να εντυπωσιάζεσαι, να λέει ´ΗΡΘΕ Ο ΑΡΗΣ´ με το που εμφανίζεται. Ίσως να μην έχει ολοκληρωθεί πλήρως όσο αφορά τα χρώματα σε εσωτερικό και εξωτερικό λόγω πίεσης χρόνου θέλω να πιστεύω, αλλά ένα χρωματικό λίφτινγκ το θέλει!
Κι αν όντως ισχύει αυτό, πιστεύω ότι είναι λάθος το τάιμινγκ της παρουσίασης του. Θα ήθελα μια παρουσίαση-βίντεο πιο επαγγελματικά φτιαγμένη, κάτι σαν βίντεο κλιπ. Λίγο προχειροδουλειά μου φάνηκε η παρουσίαση του βίντεο από την ΚΑΕ. Θα μπορούσε να ενισχύσει το μάρκετινγκ της ομάδας σημαντικά (και μινιατούρες στην μπουτίκ ίσως).
Αλλά σαν κίνηση ουσίας οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι πολύ σπουδαίο για μια ομάδα να έχει δικό της μεταφορικό μέσο. Να ευχηθώ και κιτρινόμαυρο αεροπλάνο για ταξίδια σε euroleague σύντομα!!!