Το τοπίο στα τηλεοπτικά και τα 3+1 σενάρια για την επόμενη χρονιά | PRESSARIS.

 

Το πρώτο σενάριο είναι να παραμείνουν στην κρατική τηλεόραση, αλλά αυτό που προκύπτει ως ρεπορτάζ είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η ΕΡΤ να δώσει τα ίδια χρήματα που έδωσε φέτος.

Το δεύτερο σενάριο είναι να πάρει την Α1 και πάλι το συνδρομητικό της NOVA, καθώς έχει αρχίσει να χάνει «φιλέτα» (Πρέμιερλιγκ) από το OTE TV. Και η NOVA πάντως είναι μια εταιρεία με αρκετά προβλήματα οικονομικής φύσης.

Το τρίτο σενάριο είναι να μπει στο παιχνίδι και ο OTE TV, που ως ανερχόμενη δύναμη στην συνδρομητική τηλεόραση, είναι σε θέση να «χτυπήσει» τα άλλα δύο κανάλια.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο να υπάρχει κεντρική διαχείριση από την ΕΡΤ αλλά και συνεργασία με κάποιο από τα συνδρομητικά.

 

Κατάλαβα, πάλι δεν έχουμε καμία ιδέα και θα παρακαλάμε την ΕΡΤ τέλη Οκτωβρίου…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι λιγότερα λεφτά και μπορεί να χρειάζεται και συνδρομητικό για να δεις ένα ματς ενώ φέτος το έβλεπες στο κρατικό.

Παναγιώτης

Μάλλον κάπου εκεί πάει η δουλειά.
Λιγότερα λεφτά και όλοι οι αγώνες των 12 από nova. Η Ερτ θα δείχνει μόνο τους εντός των 2…

skoraris

το θεμα για μενα ειναι το οποιο ποσο να παει δια του 14! ολα τα αλλα ειναι σαχλαμαρες! απορω γιατι οι 12 ανεχομαστε τους 2;;;;; βετο! ή δια του 14 ή παιξτε μονοι σας!

GOUNAS1914

συμφωνω απολυτα μαζι σου