Στον Παναθηναϊκό Superfoods ήταν ενήμεροι από την πρώτη στιγμή για τα δεδομένα της υπόθεσης, παρόλ’ αυτά δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον Άρη για το θέμα. Προτεραιότητα είναι να κλείσει οριστικά η συμφωνία με τον νεαρό αθλητή κι εν συνεχεία να τεθεί επί τάπητος το πως θα ξεπεραστεί το (χαμηλό πάντως) εμπόδιο των “κιτρίνων”, οι οποίοι βρίσκονται σε δεινή οικονομικά θέση. Πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορούν να προβάλλουν υπερβολικές απαιτήσεις, ειδικά από την στιγμή που το επόμενο καλοκαίρι δεν θα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανταλλάγματα.

Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από το 2013, όταν ο Ντίνος Μήτογλου μετακόμισε από τα “Αστέρια” στον Άρη, έκαναν λόγο για ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ που δόθηκε από τους “κίτρινους” στην Ακαδημία του Θοδωρή Ροδόπουλου για τα δικαιώματα του παίκτη. Αντίστοιχο ποσό συναλλαγματική, υπογεγραμμένη από τον πατέρα του παίκτη, έχει στην κατοχή της η ΚΑΕ Άρης, η οποία την χρησιμοποιεί ως ένα άτυπο buy out για την παραχώρηση του αθλητή.

Πηγή: Το τελευταίο εμπόδιο πριν από τον γάμο με Μήτογλου – Παναθηναϊκός – SPORT 24

Αναλυτικό το άρθρο.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
I hate mornings

Είσαι και ο πρώτος!

gerorge

Ο Βλαχοπουλος λεει οτι θεωρητικα ο Αρης θα συμφωνουσε με τις 50 χιλιαδες,αλλα δεν γραφει κατι για ξεκαθαρο buy-out.

loukmosh

Σε ιδανικούς καιρούς αυτά τα 50 χιλιάρικα θα έπρεπε να πάνε για να πάρουμε 2-3 13χρονους την αφρόκρεμα της β.ελλαδας δλδ, και να επενδύσουμε σε αυτούς.. τώρα θα πάνε στην τσέπη του Τσαϊρέλη.. λογικό βέβαια..

gerorge

Συνηθως αυτους τους παιρνουμε ή εστω αρκετους απο αυτους.Τα χρηματα ειναι κυριως σημαντικα για να πεισεις ταλεντα απο τη Νοτια Ελλαδα,πραγμα στο οποιο πασχουμε