Δεν αμφισβητούμε τον κ. Λάσκαρη, αλλά δεν μπορούμε να μην καταγράψουμε το γεγονός πως υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους παίκτες, που σε τελική ανάλυση είναι και καλοπληρωμένοι. Ακόμα και το διοικητικό προσωπικό έχει μείνει πίσω στις πληρωμές.

Κάποιοι κάνουν λόγο για τρίμηνη καθυστέρηση, ήτοι δεν έχουν μπει χρήματα στους λογαριασμούς το 2017. Μακάρι να μην είναι έτσι, θα χαρούμε να διαψευστούν οι πληροφορίες μας, γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τον “μεγάλο” Άρη, τον πάλαι ποτέ “Αυτοκράτορα“.

Αυτό που είναι θετικό -και πρέπει να το καταγράψουμε- είναι πως πληρώθηκε μια δόση στην εφορία και στο ΙΚΑ, έστω και την τελευταία στιγμή. Έτσι δεν συμπληρώθηκε το τετράμηνο, κάτι που θα σήμαινε ότι χάνεται η ρύθμιση που έχει κάνει ο Άρης, με ολέθρια αποτελέσματα. Ίσως επιλέχθηκε να κρατηθούν τα χρήματα για να αποφευχθούν οι περιπέτειες και να πληρωθούν τα… ανελαστικά έξοδα.

Όπως και να ‘χει παρατηρείται οικονομική στενότητα.

Πηγή: Το ταμείο είναι μείονeBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet | eBasket.gr – Το Μπάσκετ στο Internet

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε πως δεν πληρώνονται και οι δόσεις κανονικά , απλά πληρώθηκε αυτή που έπρεπε για να μη χαθεί η ρύθμιση. Ελπίζω πραγματικά να είναι προσωρινό αυτό το πρόβλημα , αλλιώς , έχουμε πρόβλημα

44 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Παιδιά δεν ξέρω, όλο και ακούγεται αυτό από διάφορους και δεν το διαψεύδει κανείς επίσημα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα οικονομικά του Λάσκαρη και τις δικαστικές περιπέτειές του και πόσο θα κρατήσουν αλλά αν αρχίσουμε πάλι τα δε βγήκε ο μήνας θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα

Kostaris

Έχει τοποθετηθεί ο Παπακυριακης επ αυτου…
“Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, μν πω κάτι πιο βαρύ….”

experience

Αυτό δεν είναι ακριβώς διάψευση, είναι μια δήλωση κάποιου ότι θα δείτε κλπ. Εγώ όταν τον βλέπω στη δίκη να λέει για τεράστιες οικονομικές επιφάνειες (χωρίς να υπάρχει λόγος να το κάνει, οι Γιαννακόπουλοι-Αγγελόπουλοι ποτέ δεν είπανε τα έχουμε χοντρά, στην πράξη φαινότανε) και να μη βγαίνει ο μήνας δεν ξέρω πώς συνδυάζονται αυτά. Και να τρέχει και στα δικαστήρια για περίεργες υποθέσεις. Μακάρι να μην είναι έτσι αλλιώς πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Nikolas

Αυτά είναι τα ζόρια. Ας ελπίσουμε ότι όντως είναι απλά πρόβλημα ρευστότητας και όχι κάτι περισσότερο.

kaptsik

Μου αρέσει που ήθελα αντικατάσταση του Γκόρντον από 2 παίκτες…

Arisaloskanis

Δεν θα πίστευα λέξη αν δεν έβλεπα οτι ακόμα δεν έχουν μπει στην θέση τους ούτε τα καρεκλάκια του παλέ. δυστυχώς όντως υπάρχει οικονομική στενότητα που δεν υπήρχε όταν πρωτοήρθε ο λάσκαρης γιαυτό θέλω να πιστεύω οτι είναι προσωρινό το πρόβλημα.

O_Betatzis

Όσο δεν μαθαίνω “τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Λάσκαρης” θα υποθέτω ότι αφενός έχει γενικές δραστηριότητες (πάει όπου έχει κέρδος), ότι υλοποιεί επενδύσεις με χρήματα άλλων (σύμβουλος) και ότι προσφέρει και παράλληλες ημί-σκιώδεις υπηρεσίες στο οποίο τον βοηθά μια αθλητική ομάδα (ξέπλυμα).

Αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο στον επαγγελματικό αθλητισμό, αντιθέτως. Ο φόβος μου είναι ότι δε βλέπω όμως και κάποια μπετοναρισμένη δραστηριότητα (βλ. εταιρεία φαρμάκου, καράβια, ξενοδοχεία, καπνά, αυτοκίνητα). Αναγκαστικά λοιπόν κάνω δυσάρεστους συνειρμούς.

ChrisSiak

Νομίζω πως αν πρόεδρος πίστευε πως ήταν με την πλάτη στον τοίχο θα την είχε κάνει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η διαμάχη. Από τη στιγμή που πληρώνονται οι δόσεις και ξεχρεώνει ο Άρης έστω και στις καθυστερήσεις εμένα δε με ενοχλεί.
Επίσης αυτό που λένε μερικοί τύπου να βγει να μας εξηγήσει τι γίνεται κλπ παιδιά χαλαρώστε.
Πουθενά στον κόσμο δεν πρόκειται να βγει κάποιος πρόεδρος και να πει έχω οικονομικό πρόβλημα τώρα κάντε υπομονή. Θα πέσουν να τον φάνε.

ChrisSiak

Και κάτι άλλο παιδιά. Δίνει μεγάλο ελαφρυντικό στον Πρίφτη το συγκεκριμένο γεγονός

καπετάν Κανένας

Ο Πρίφτης ναι,βγαίνει έτσι λάδι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο κορωνέικη ποικιλία,φίλε!!!!Όσον αφορά για το κλείσιμο του πιό πάνω σχολίου σου,να σε ρωτήσω προσεγγίζοντάς το αλλιώς:Αν ήταν ακόμα ο Αρβανίτης γενικό κουμάντο,δε θα ήταν φυσικό να τον ακούσεις κάποια στιγμή να λέει(σε κάποια εκδήλωση του Αρη,σε κανα τοπικό ράδιο-ή ακόμα και σε συνέντευξη τύπου!-)το “φίλοι του Αρη,για μια ακόμη φορά έχουμε μπροστά μας δυσκολίες…Υπομονή όμως κι αν είμαστε όλοι μαζί και πάλι θα τις ξεπεράσουμε”Και μετά να αναφερθεί στο ποιες είναι αυτές.Διαφωνώ δηλαδή με το “πουθενά στον κόσμο”.Χώρια που υπάρχει ως τετελεσμένο πια η συνέντευξη στον Θωμαίδη(1ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!!) και δεν είναι γνωστό… Περισσότερα »

ChrisSiak

Ναι αλλά ο Αρβανίτης δεν ήταν χρηματοδότης. Παπατρέχας ήταν που μάζευε από που έβρισκε. Ο Λάσκαρης είναι χρηματοδότης μεγάλης οικονομικής επιφάνειας!;!;! Άρα κ με μεγαλύτερο πρεστίζ κ εγωισμό όσον αφορά τις κινήσεις κ τις δηλώσεις.

καπετάν Κανένας

Ο Αρβανίτης ήταν τυχαία επιλογή! Σημασία δεν έχουν οι διαφορές στον χαρακτήρα μεταξύ των κουμανταδόρων αλλά οι ομοιότητες τους κι αυτό που τους συνδέει.Στην δική μας περίπτωση είναι ο Αρης.Αυτόν εκφράζουν με την όποια κίνησή τους από την στιγμή που τον ανέλαβαν…Για την ομάδα μας θέλουμε να ξέρουμε κι εσύ κι εγώ κι όχι για τις άλλες επιχειρήσεις του Λάσκαρη.

ChrisSiak

Σε αυτό έχεις δίκιο. Απλά προφανώς όλα είναι αλληλένδετα-Άρης(επιχείρηση), υπόλοιπες επιχειρήσεις-και ο τρόπος λειτουργίας του αφεντικού σε μια επιχείρηση ότι δεν δίνω λόγο σε κανέναν αφού είμαι το αφεντικο θα ισχύει κ στις υπόλοιπες άρα κ στον Άρη αφού κ η ομάδα λειτουργεί σαν επιχείρηση

starstar2301

Ο Γκάλης στο yellowradio είπε ότι είναι ψέματα & ότι θα πρέπει η ΚΑΕ ν’ αρχίσει τις μηνύσεις. Μίλησε λέει με μανατζαραίους και δεν υπάρχει πρόβλημα, πέρα απ’τον ένα απλήρωτο μήνα με το πρόστιμο. Πιστεύω δεν είναι σαν τον Δασκάλου που έλεγε πως τα σκατά του Δαμιανίδη μυρίζουν λεβάντα.

MrT

Τι πρεπει να περασε ο καψερος ο Πρίφτης φετος.Νομιζω φιλταριστηκαν πολλες εντασεις από πολλα μετωπα μεσα από αυτόν φετος .Δεν μπορω να πω ότι είμαι φανατικος οπαδος του αλλα αναγνωρίζω ότι σταθηκε πολύ εντιμα στην ομαδα και μου είναι αρκετα συμπαθης κυριως λογω της αντιμετωπισης μερικων στον προσωπο του.Παντως ένα στοιχειο που θα μπορουσα να τον κριτικάρω είναι ότι τελευταια φαινοταν πολύ κουρασμένος ψυχολογικα και το να δημιουργεις ηθικο είναι σημαντικο κομματι του προπονητη.Τωρα αν επαιζαν δυσκολιες με πληρωμες κτλ πως να δημιουργήσεις morale στην ομαδα.

experience

Απλώς για ό,τι συμβαίνει φέτος όλοι δείχνουν τον Πρίφτη και λένε άχρηστε φύγε κλπ. Έχει γίνει ο αυτόματος φταίχτης για όλα.

Jose

Αν δουμε το θεμα νομικα. Ο Λασκαρης επιβεβαιωσε οτι απο τον Οκτωβρη που κατατεθηκαν τα ασφαλιστικα μετρα εχει δεσμευθει ολη η περιουσια της ΚΑΕ Αρης. Αυτο σε απλα λογια σημαινει οτι δε μπορει να βγει ουτε ευρω απο τους λογαριασμους της ΚΑΕ. Δυστυχως οι εποχες που οι παικτες πληρωνονται με μαυρες σακουλες γεματες λεφτα εχουν περασει. Οσα λεφτα και να εχει ο Λασκαρης στο εξωτερικο, οσο κραταει η κατασχεση δε γινεται να βαλει λεφτα στους λογαριασμους της ΚΑΕ. Φανταζομαι οτι στην Ελλαδα ζουμε και καποιος τροπος θα εχει βρεθει να πληρωσει πλαγιως καποιες υποχρεωσεις αλλα το λογικο ειναι να υπαρχει… Περισσότερα »

καπετάν Κανένας

Την ξενέρα να την καταλάβω(πχ Ντραγκι)αλλά …μικροτραυματίζονται στα ψέμματα εννοείς;

Jose

Εγω θλασεις που θεραπευονται σε μια βδομαδα πρωτη φορα βλεπω και ο νοων νοειτω! Και δεν ειναι μονο ο Ντραγκι , Μπακνερ και Μαρμπλ εφυγαν τρεχοντας, Γιανκοβιτς και Καββαδας ξεκινησαν δυνατα τη χρονια και καθε μερα που περναει πεφτει η αποδοση, ο Τζενκινς ειναι οσα ερθουν και οσα πανε κοκ.

Jose

Εχεις δικιο ολοι μαγευουν με τις εμφανισεις τους! Ο Τζενκινς δε οταν δεν επαιξε γιστι τον πονουσε το δαχτυλακι του ηταν πραγματικος τραυματισμος!

Jose

Εναν αγωνα εχασε αφου πρωτα τον εκραξε δημοσια ο Πριφτης. Οσον αφορα το γιατι δε φευγουν ρωτα Πασπαλι και Μπονι γιατι εμειναν στην ομαδα του 1998!

gerorge

Τον Marble νομιζω ειχε κραξει ο Πριφτης δημοσια(αυτος πιθανοτατα το επαιζε τραυματιας χωρις να ειναι).Για Jenkins δεν θυμαμαι τιποτα.Και εξαλλου αν δεν επαιζε επειδη ηταν απληρωτος δεν νομιζω να εβγαινε να τον εκραζε δημοσια καποιος και αυτος να μην απαντουσε με καποιο τροπο

Lindodil

Ο μαρμπλ ηταν αυτος που λες

Sam Vincent

Ο Λάσκαρης είπε προχτές ότι τα 60 εκατομμύρια είναι ψίχουλα και πως μελετάτε το sillicon valley του ενός δις. Έχουμε μόνο δυο επιλογές … Η πρώτη είναι να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει ουσιαστικό οικονομικό πρόβλημα και υπάρχει πλάνο που θα οδηγήσει τον Άρη στην κορυφή σταδιακά … Εγώ από αυτά που γνωρίζω , ακούω και βλέπω ,πιστεύω στην δεύτερη. Ενδιάμεση δεν υπάρχει.

Jose

Μονο τη πρωτη ειπες! Ποια ειναι η δευτερη;

experience

Ε σκέψου λίγο, δεν είναι δύσκολο να το βρεις

Sam Vincent

Η δεύτερη φίλε μου ,είναι ταμπού και συζητάτε μόνο χαμηλοφώνως…

kostasjacob

Ρε παιδια να μοιραστώ μαζι σας κάποιους προβληματισμούς μου που εχω αυτα τα τελευταία δυο χρονια ενασχόλησης του Λάσκαρη :καταρχήν ο λαςκαρης με εχει προβληματίσει και μπερδέψει αυτα τα δυο χρονια παρα πολυ και εξηγούμαι, σε συνδυασμό με τη καχυποψία του αρείανου με αυτα που εχουμε περασει ολα αυτα τα χρονια με ζαχουδανηδες Αλ κασεμι Καρακίτσιους και και… θα ελεγα οτι ειναι ενας απ αυτους απο την αλλη αν ηταν ενας απ αυτους θα εκανε κινηςεις εντυπωςιαςμου δηλαδη μεταγραφές ακριβές θα κερδιζε την αναγνωριςιμοτητα που ήθελε και μετα θα βαρουςε ενα πιςτολι και θα τον ψάχναμε στη Βραζιλία επιςης εχει… Περισσότερα »

aris6emperor

Άσε μας ρε Κογκαλίδη…

kostasjacob

1ον ποιος ειναι αυτος;
2ον που διαφωνείς;

Guardiola3

Τα τελευταία μηνύματα από τη παρουσία του Ν.Λάσκαρη με τα κοινά του ΑΡΗ δεν είναι κ τα καλύτερα. Υπάρχει όμως κ η ελπίδα ότι όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ή κ θ´ αντιμετωπίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα η Καε είναι εξαιτίας του δικαστηρίου με τον Λετονό. Εγώ θα σας θυμήσω τα παρακάτω : ΝΙΚΟΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ O Eλληνας μάγος των σούπερ deals στα βήματα του Γκέιτς Ζει μόνιμα στην Ελβετία, αλλά η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονται συνέχεια στην Ελλάδα, προσδοκώντας να βγει το συντομότερο δυνατόν από την πολυετή ύφεση. ΕΘΝΟΣ 14:00, 15/5/2016 479 Ο Νίκος Λάσκαρης έχει χρηματοδοτήσει… Περισσότερα »

Jose

Νομιζω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια πιστευει οτι ο Λασκαρης εχει λεφτα. Και ο Κοντομηνας ειχε λεφτα αλλα αφησε συντριμια οταν εφυγε!

kaptsik

Πάντως αν από τα ταμεία της ΚΑΕ δε μπορεί να βγει ευρώ και αν ο Λάσκαρης έχει βρει πλάγιους τρόπους για να πληρώνει τους παίκτες τότε δε μπορεί να βγει και να πει επισιμως ότι όλοι είναι πληρωμένοι.
Επίσης σε αυτή την περίπτωση και ο Γκάλης που λέει ότι ρώτησε μάνατζερ και ο Κογκαλιδης που λέει για απλήρωτους έχουν δικιο, φωτίζοντας ο καθένας διαφορετική πλευρά του νομίσματος. Την επίσημη και την ανεπίσημη.

kaptsik

Έχουμε ακούσει κάτι σχετικά με το πότε τελειώνει αυτή η ιστορία;

Aizenbro

Οχι για να υλογησουμε τα γενια μας αλλα το ειχα πει σε καποιο ποστ μου οτι κατι τετοιο συμβαινει και με αρπαξανε ιγακι μερικοι…Δεν ειναι τοσο τραγικα οσο παρουσιαζονται ωστοσο τα πραγματα…Οι περισσοτεροι ειναι κανονικως πηρωμενοι ή φημολογειται οτι θα ειναι στα πολυ κοντα…(υπαρχει βεβαια και ενας μηνας προστιμο που ολοι τον αποθεωσαν αλλα ειναι 100% παρανομος, και που φυσικα ο παικτης δεν μπορει ευκολα να δεχτει…)…Οι ατζεντηδες θα ελεγα οτι δεν ειναι πληρωμενοι γι αυτο και δημουργουν θεματα καθε τρεις και λιγο…Αλλιως δεν εξηγουνται πολλα

ChrisSiak

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εγώ τώρα επειδή μένω Ναύπλιο και δεν είμαι πολύ ενήμερος με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης . Ο Κογκαλίδης είναι της προκοπής ή στη συνομοταξία Κολκα-Τσαλτιδη κλπ;

Jim Patras

Από την πρωτεύουσα..

ChrisSiak

Δηλαδή είναι τόσο έγκυρος όσο και ο Παπαδογιάννης που έκραζε τις προάλλες τον Άρη και δεν έχει ιδέα παρα μόνο απ έξω έχει περάσει;