– Μετά από τις τελευταίες δύσκολες σεζόν στον Άρη και εφόσον εσύ ατομικά είσαι σε πολύ καλή κατάσταση, δεν σκέφτεσαι να κάνεις το βήμα παραπάνω και να αγωνιστείς σε μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους, που να συμμετέχει και σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση;

«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό το να είσαι σε μια ομάδα που παίζει και στην Ευρώπη. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό και εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια ομάδα είτε είναι ο Άρης είτε όχι, που να παίζει δύο φορές την εβδομάδα, είναι λογικό ο αθλητής θέλει να παίζει. Καλή και η προπόνηση αλλά σαν τα παιχνίδια δεν έχει. Οπότε δεν ξέρω ακόμα, για του χρόνου. Μόλις περάσει όλο αυτό θα κάτσω να σκεφτώ τι επιλογές έχω είτε στον Άρη είτε είναι σε κάποια άλλη ομάδα».

– Πιστεύεις μπορούν οι ομάδες να κάνουν από τώρα μια προεργασία για του χρόνου; Εσύ έχεις μπει σε μια διαδικασία συζητήσεων με τον Άρη; Υποθέτω θα είναι η πρώτη ομάδα που θα συζητήσεις εφόσον εκεί αγωνιζόσουν ως τώρα…

«Πρώτα απ΄ όλα δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ως τώρα. Ούτε με έχει προσεγγίσει κάποιος από την ομάδα, ούτε και εγώ το έχω επιδιώξει. Τώρα για το αν θα είναι η πρώτη ομάδα δεν ξέρω, γιατί όταν κρατάς έναν αθλητή και από τις προηγούμενες χρονιές, για να του κάνεις μια πρόταση πρέπει και κάτι να έχεις να του πεις. Ελπίζω να περάσει όλο αυτό, να το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται ως χώρα και μετά έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να συζητήσουμε για το τι θα γίνει».

Πηγή: Μποχωρίδης στο SDNA: «Το συναίσθημα με κράτησε στον Άρη, θέλω να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση» | SDNA

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jiorgy

Είναι σα να μας λέει ¨αντίο¨

kaptsik

Πάω να φτιάξω καινούριο ρόστερ…

experience

Παιδιά λογικό είναι, ο Αρης τα τελευταία χρόνια είναι ομάδα που αγωνίζεται να παραμείνει στην κατηγορία, και δεν φαίνεται να αλλάζει αυτό σύντομα κάπως. Δεν έχει στόχους. Δε νομίζω ότι ένας επαγγελματίας παίκτης θα το ήθελε αυτό να είναι η καριέρα του

loukmosh

Είναι 25 χρονων και είναι απόλυτα λογικό να κοιτάξει λίγο την καριέρα του.

Έτσι κι αλλιώς θα ξαναέρθει στην ομάδα. Πιστεύω ότι εδώ θα κλείσει την καριέρα του. Τον αγαπάμε και μας αγαπάει.

Jiorgy

Ε ναι. Κανείς δε λέει ότι δεν έχει τα δίκια του. Πιθανότατα όλοι μας θα σκεφτόμασταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αν ήμασταν στη θέση του. Το στενάχωρο για μένα δεν είναι ότι θέλει να παίξει σε καλύτερη ομάδα, αλλά ότι ο ΑΡΗΣ δυστυχώς δεν είναι αυτή η ομάδα που θα μπορούσε να κρατήσει παίχτες παιδιά του σαν τον Μπόχω… Και δεν φαίνεται πουθενά ότι μπορεί να ξαναγίνει τέτοια ομάδα στο (άμεσο) μέλλον….!

kaptsik

Ενδιαφέρον έχει ότι τον ρωτά η δημοσιογράφος για το αν θέλει να πάει σε πιο δυνατή ομάδα. Σε ομάδα που να αγωνίζεται στην Ευρώπη.
Μια δυο μέρες πριν στον Κουση δε δήλωσε κάτι τέτοιο από μόνος του. Φυσικά άφησε αιχμές. Αλλά δεν είχε εκφραστεί έτσι ξεκάθαρα.

vaggelaris

Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να προχωρήσει στη καριέρα του επιδιώκει το κάτι παραπάνω. Προς το παρόν έκλεισε ο κύκλος του στον Άρη. Η ομάδα άλλωστε αυτή τη στιγμή έχει πολύ χαμηλό ταβάνι. Είναι σε μια πολύ καλή ηλικία για να κάνει το επόμενο βήμα. Άλλωστε βοηθηθηκε από το γεγονός ότι ήταν βασικός στον Άρη φέτος με ηγετικό ρόλο. Κάτι που φάνηκε κ στην εθνική. Θα είναι λάθος του όμως να πάει παναθηναϊκό πάλι. Πιο πολύ θα τον βοηθούσε μια ομάδα όπως η Αεκ η ο Προμηθέας. Πάντως από εμάς τελείωσε.