«Ένα πράγμα θα ήθελα αυτή την στιγμή, να μπορούσα να σας αποχαιρετίσω έναν έναν ξεχωριστά, να σας σφίξω το χέρι και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε παρέα 3 χρόνια! Σας ευχαριστώ για αυτή την αγκαλιά που πρόσφερε απλόχερα η τεράστια οικογένεια του Άρη, και τον κάθε Αρειανό που με έκανε να νιώθω έναν από εσάς και να παίζω για πάρτη σας σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστώ τα φιλαράκια μου, τους συμπαίκτες μου, τον Γιάννη Νικητάκη, την διοίκηση του Άρη, την οικογένεια Λάσκαρη, τον Κ. Αρβανίτη που με έφερε στον Άρη, το προπονητικό team, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω λίγο παραπάνω τον coach Πρίφτη και τέλεος την ψυχή του Άρη, τους οπαδούς του, εσάς! Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, εύχομαι λοιπόν ο Άρης να γίνεται όλο και καλύτερος, να ξεπερνάς τον εαυτό του και να φτάσει ξανά εκεί που το αξίζει. Εις το επανιδείν».

https://basketa.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%AF%CE%BC%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%BF/

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Κύριος

vayio

Ψυχαρα, λεβέντης, παλικάρι!

aka Θεούλης

Στο καλό φίλε, και σε 2-3 χρονια ελα να διδαξεις mentallity και toughness στα πιτσιρικια μας

experience

Ναι, το ομολογώ με ξεφτίλισες! Οταν ήρθες έλεγα πώς πήραμε αυτό τον άμπαλο αλλά πραγματικά τώρα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που φόρεσες τη φανέλα του Αρη και θα έχουμε πολλά παιχνίδια να θυμόμαστε που ήσουνα από τους κορυφαίους στο παρκέ. Καλή σου συνέχεια Sim the Dream

Vamos_G1

Λόρδε σε περιμένουμε κ πάλι πίσω όταν με το καλό αποφασίσεις να αποσυρθείς από τα παρκέ! Μέχρι τότε καλή συνέχεια να έχεις!

Toby B

Θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του σε μας και μετά να μείνει από άλλο πόστο. Δεν πειράζει καλή επιτυχία στην καινούρια σελίδα της καριέρας του και τον περιμένουμε πίσω όταν αποφασίσει να σταματήσει από την ενεργό δράση. Ευχαριστούμε για όλα. Σιμτσακ ψυχάρα για πάντα αριαναρα!

O_Betatzis

Την τίμησε τη φανέλα και δούλεψε και το τελευταίο σεντ που πληρώθηκε(?) με το παραπάνω. Καλή συνέχεια σε έναν παίκτη που δικαίως αγαπήθηκε. Προσωπικά ήθελα να παραμείνει και φέτος, ειδικά λόγω των “ειδικών συνθηκών και του χαμηλού μπάτζετ”.

kaptsik

Την τιμησε τη φανέλα! Ψυχαρα! Καλή του τύχη και εις το επανιδείν!

GOUNAS1914

Σιμτσακ ψυχαρα για παντα Αριαναρα

Sam Vincent

Θα είμαι ευτυχισμένος εάν οι μελλοντικοί μας παίκτες δείξουν το ένα τρίτο της αγάπης ,της προσπάθειας ,της τιμιότητας και κυρίως της αντίληψης σε ποια ομάδα παίζουν. Ευτυχώς ,ο Δράκος ,μπορεί να καλύψει ένα μέρος όλων των παραπάνω από τον πάγκο. Όπως είπαν και όλοι οι φίλοι ,Μπίλαρε ,καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.Θέλω να σε υποδεχθώ σαν αντίπαλο στο παλέ και να καταλάβει και ο τελευταίος φίλαθλος ,ποιος είσαι και ποιος είναι ο λαός μας.

Dr Nimbelugen

Γλυκιά πικρία.Αναμονη ένα δεκαήμερο.Δυστυχως τα παιδιά που έφυγαν πέρα από το χαμηλό ταβάνι που κάποιοι τους μεμφονταν χαρακτηρίζονταν από ήθος και αγωνιστικότητα,επιμονή και σε είχαν έστω 4αδα.Φετος που η χρόνια ειναι επιβίωσης δε θα με χαλούσε η παραμονή Λόρδου,Ξανθό και Ζάρα.Αντε ο Κανθο για οικογενειακούς λόγους κατηφόρισε οι άλλοι 2 από τη στιγμή που δεν παίζει σεντ στο ταμείο θα μας πείραζε να έμεναν;Λες κ ξαφνικά βρέθηκαν χρήματα κ θα πάρουμε Λάρκιν Χαγκα Ουντο κτλ.Πολυ φοβάμαι πως και τα 500 χιλ που είχα γράψει κ ορισμένοι φίλοι με θεώρησαν υπερβολικό προς τα κάτω…θα προσεγγιστούν με αίμα κ ιδρώτα…το διαρκείας θα αγοραστεί και μακάρι να διαψευστούμε αλλά αν σε ένα δεκαήμερο δε φανεί φως τα πράγματα σφίγγουν πολύ πολύ….