Στα τελευταία 5 παιχνίδια έχουμε 4 νίκες και 1 ήττα ( από τον Ολυμπιακό ). Το κλειδί σε αυτές τις νίκες ; Η άμυνα μας.

Στις 4 νίκες μας , έχουμε δεχτεί 62 πόντους και λιγότερους και τα ποσοστά των αντιπάλων μας , δεν έχουν ξεπεράσει το 44% !

Και δεν είναι πως παίζαμε με κακές ομάδες , επιθετικά :

def last 5

Βλέπεται πως όλες οι ομάδες εκτός της Ελευσίνας , ήταν πάνω από τον μέσο όρο στην επιθετική αποτελεσματικότητα. Κι όμως καταφέραμε να τους περιορίσουμε σημαντικά.

Ακόμα και στην ήττα με τον Ολυμπιακό , καταφέραμε να τον κρατήσουμε κάτω από τον μέσο όρο αποτελεσματικότητας του στην επίθεση.

Συνολικά , στα 5 τελευταία παιχνίδια , οι αντίπαλοι μας είναι κατά 16 πόντους λιγότερο αποτελεσματικοί!

Δεν παίζαμε καλά στην άμυνα στην αρχή της σεζόν , τώρα παίζουμε όμως άμυνα σε επίπεδα πρωταθλητισμού .

Δεν πιστεύω πως θα διατηρηθούμε σε τόσο καλά επίπεδα , αλλά σίγουρα η άμυνα μας είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας .

 

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Η άμυνα καλά πάει,αλλά βλέπω τεράστιο μπλοκάρισμα στην επίθεση!Πλέον ο πρώτος γύρος τελείωσε,όλες οι ομάδες μας έχουν διαβάσει,θα κλείνουν Βεζένκοφ και Πάσαλιτς και θα δίνουν σούτ σε Ρίντ,Αντεγκπόγιε,Τόμας,Νέιμικ!Ας ελπίσουμε να παραμείνει ο Ριντ στα επίπεδα των παιχνιδιών απο Ρέθυμνο και μετά και ο Νέιμικ το ίδιο μιας και φαίνεται ότι πλέον έχει λύσει το θέμα των φάουλ!Κατα τα άλλα,πέραν του παοκ και ίσως της αεκ,οι άλλες ομάδες δεν έχουν τους παίκτες να ματσάρουν τον Βεζενκοφ και τον Πάσαλιτς

kostas

Οι 4 πρώτοι στο πρωτάθλημα φέτος έχουν τις 4 καλύτερες άμυνες.