Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη ξεκινάει άμεσα για την επόμενη χρονιά. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, αναμένεται να μεταβεί το Σάββατο στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει με τον Νίκο Λάσκαρη για τον προϋπολογισμό της ομάδας της νέας περιόδου.

Πηγή: Το Σάββατο στην Αθήνα ο Αρβανίτης για τον καθορισμό του μπάτζετ της επόμενης χρονιάς | PRESSARIS

Ο Μουρελής , όπως γράφει στο allaboutaris , το μπάτζετ θα είναι κοντά στο εκατομμύριο , αλλά πιστεύω πως εννοεί με τα χρέη μέσα:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτό εκτιμάται ότι θα κυμανθεί στο 1.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα καλυφθεί σε πρώτη φάση από τα έσοδα της ομάδας και από τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έχει δεσμευτεί ότι θα πληρώσει τα χρέη, κάτι που σημαίνει ότι οποιαδήποτε έσοδα έρθουν θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του αγωνιστικού μπάτζετ. Οπότε αυτό είναι κάτι που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις κινήσεις της διοίκησης στο χορηγικό τμήμα, μιας και περισσότερες συμφωνίες θα σημαίνει και μεγαλύτερο μπάτζετ. Ο Νίκος Λάσκαρης είναι διατεθειμένος να βάλει, εκτός από τα χρήματα για τα χρέη, ένα σημαντικό ποσό για να ενισχύσει το αγωνιστικό μπάτζετ.

 

 

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Το σαββατό αθήνα,με άλλο πουκάμισο η μπλουζάκι!Πάντα όμως σε μουσταρδί αποχρώσεις…

xaris

Night τον ρώτησα τον Άνθρωπο, 1.000.000 € καθαρά αγωνιστικό ! too good to be true ?!??!?!

Ryan Stack

Με 1.000.000 είσαι 3ος περπατώντας και κοιτάς λίγο παραπάνω στην Ευρώπη και αν σου κάτσει κανα κύπελλο.

xaris

θα έχει κάποια βάση όμως , για να το λέει κάτι θα ξέρει……:D

starstar2301

με 10^6 χτυπάμε τελικό και χάνουμε λόγω διαιτησίας και τιμωριών.

experience

Με 1.000.000 χτυπάμε και Ολυμπιακό-Παναθηναικο σε ένα ματς (πχ τελικός), σε σειρά λίγο δύσκολο είναι πάντως τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που ήμασταν, αν ισχύει το επίπεδο είναι διαφορετικό. Μακάρι να πάει καλά το όλο θέμα πάντως φάινεται εντάξει, μάλλον και η διοίκηση κάτι είδε και πείστηκε γιατί κατά καιρούς πολλοί έχουν ακουστεί σαν επενδυτές αλλά μείνανε στα λόγια και δεν προχώρησε.