Όπως ξέρετε όλοι- ή το μαθαίνετε τώρα- ο Χρυσικόπουλος συμμετέχει στο καμπ του Τρεβίζο.

Συμμετέχει γιατί χορηγός μας είναι ήταν η ADIDAS και αυτή το διοργανώνει, αλλά για δεύτερη χρονιά,ο Χρυσικόπουλος, είναι κάπου που είναι και τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του κόσμου!

Φέτος μάλιστα είναι από τους εκλεκτούς , καθώς η διοργάνωση είναι για ηλικίες από 18-21 και αυτός είναι από τους λίγους που είναι εκεί στα 17( νομίζω άλλοι 6)!
Στο Τρεβίζο βρίσκονται κάθε χρόνο εκπρόσωποι και από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ, εννοείται βέβαια και από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης!

Επειδή του έχω ιδιαίτερη αδυναμία και πιστεύω πάρα πολύ στο ταλέντο του, χαίρομαι με όλα αυτά που κάνει…

Ελπίζω να ξεστραβωθούν εκεί στο παλέ και να τον βάζουν φέτος, να τον χαρούμε τουλάχιστον 1-2 χρόνια πριν φύγει!

Ήδη έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι 19 λεπτά και είχε 2 πόντους με 1/3 δίποντα, 2 ριμπάουντ , 1 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι και πολύ ποιοτικά, μιας και οι ομάδες δεν έχουν κάνει καν προπόνηση μαζί,  μπάσκετ ποσειδωνίου  που λέμε…

Αυτό που με εξέπληξε είναι αυτό που έγραψε στο Twitter του ο Givony ,ιδιοκτήτης του Draftexpress, ενός site αφιερωμένου στην παρακολούθηση και εκτίμηση μπασκετικών ταλέντων ανά τον κόσμο. Παρακολουθώντας τα παιχνίδια σήμερα έγραψε:

Other standouts: Joseph Franch (crafty wing), Lynos Chriskopoulos (long, athletic, only 17), Hanlin Dong (great size, confident, athletic)
2010-06-05 12:19:04

Συνολικά ξεχώρισε 7 παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο Λίνος, σε ένα παιχνίδι που τα στατιστικά του δε λένε και πολλά… όχι κι άσχημα!

Το ξέρω πως συμπεριφέρομαι σαν να είμαι ο μάνατζερ του, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να δεχτώ να έχουμε έναν τέτοιο παίχτη και όταν φύγει να θυμόμαστε και τα 52 λεπτά συμμετοχής που είχε στον Άρη( καταλαβαίνετε όλοι σε ποιον αναφέρομαι…)