Τους ομίλους τους μάθαμε , τώρα ξέρουμε – περίπου – και το πρόγραμμα! 

Και λέω περίπου γιατί η Uleb έβγαλε το πως παίζουμε εντός εκτός , αλλά αν εξαιρέσουμε την πρεμιέρα μας , που είναι εντός με τη Νεπτούνας στις 6/01 , δεν έχει βάλει ημερομηνίες.

Αυτό γίνεται , λογικά , γιατί δεν ξέρει ποια παιχνίδια θα είναι Τρίτη και ποια Τετάρτη , για τηλεοπτικούς λόγους.

Το περίπου το ξέρουμε , όμως , οπότε :

6/01  Άρης – Νεπτούνας

13/01 Αρμάνι – Άρης

20/01 Άλμπα – Άρης

27/01 Άρης – Άλμπα

03/02 Νεπτούνας – Άρης

10/02 Άρης – Αρμάνι

 

13 Γενάρη Μιλάνο και 20 Βερολίνο…

Στα αεροδρόμια θα τη βγάλουμε την εβδομάδα εκείνη…

 

 

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stp

Τιμωρία που βγήκαμε πρώτοι. Δύσκολος όμιλος και τελείως διαφορετικός σε μπασκετική “κουλτούρα” από τον προηγούμενο. Δύσκολες ομάδες με μεγάλα κορμιά που ξέρουν μπάσκετ(Barac,Macvan,Loncar).Δεν ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της φάσης των 32 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν ενδιάμεσα αρκετές ήττες στην Ελλάδα.

dimisthessaloniki

Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά αν παίξουμε όπως στη προηγούμενη φάση έχουμε καλές πιθανότητες.Η αρμάνι ελπίζω να μην έχει και πολύ κινητρο να παίξει αφού έτσι και αλλίως έχει συμβόλαιο,Βέβαια μπορεί να θέλει το γιούροκαπ για να σώσει κάτι από τη φετινή αποτυχία.Οι άλλες 2 είναι καλές ομάδες αλλά μπορούμε να τις κέρδισουμε μέσα εξω.Εγώ είμαι υπέραισιόδοξος.Διάβασα ένα άρθρο για τις διασταυρώσεις και πάμε σε πολύ στα μέτρα μας.Ουλμ,μπάγερν,μπιλμπάο,μπάνβιτ.Το ξέρω οτι βιάζομαι αλλά έτσι για μια ιδέα.Και στους 8 μαλλον με τούρκικη αν.Πιστεύω οτι και όταν έρθει η άνοιξη θα βλέπουμε την Αριανάρα στην ευρώπη

nassey

Όταν κερδίζεις μέσα στο Καζάν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορείς παντού? Οι ομάδες αυτές δεν είναι φόβητρο. Εντός θα τα πάρεις και τα 3 παιχνίδια κατα την γνώμη μου οπότε μια εκτός Νίκη θα την κάνεις εκτός πχ στην Νεπτούνας μια ομάδα μετριότατη της Λιθουανίας με χαλαρό ρόστερ και ψηλό μεχρι 2.05. Η Αλμπα είναι πολύ ψηλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι θα φοβηθώ τον Loncar.. Ένα Κροάτη επιθετικό ξέρω από παλιά που έβαζε γκολάκια Loncar και αυτός για όσους πηγαίνανε Χαριλάου τότε… Την αρμάνι την είδα με Ολυμπιακό και σε ένα ακόμα δεν θυμάμαι και δεν είναι ομάδα euroleague για μένα.. Στο καζαν δεν θα έβγαζε διπλό. Θυμάμαι πριν 8 το 2007 ή 2008 που είχα πάει τότε Μιλάνο με Χερμπερτ κόουτς. Ωραίο γήπεδο αλλά δεν το λες δυνατή έδρα από φιλάθλους.. Αν έχουμε κόσμο είμαστε και εκεί μια χαρά.
Καλή επιτυχία να έχουμε
Πάω να ντυθώ για παλέ
auf wiedersehen