ΑΡΗΣ K.A.E. – Μπάσκετ Θεσσαλονίκη.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας και ο αγιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (19/08) στις 18:00 στο “Nick Galis Hall”, όπου το «παρών» θα δώσει σύσσωμη η ομάδα εργασίας του ΑΡΗ.Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 19/08-31/08 στη Θεσσαλονίκη, ενώ προς το τέλος του πρώτου σταδίου θα διεξαχθεί ένα φιλικό παιχνίδι.Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας θα διεξαχθεί στη Φλώρινα από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 15 του ίδιου μήνα, όπου και θα δοθούν τέσσερις φιλικοί αγώνες, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται το τουρνουά (14-15/09) με τις ομάδες της Φλώρινας, των Τρικάλων και της Λουκόιλ Ακαντέμικ.

 

Άρα δεν έχει τουρνουά για τον Γκάλη φέτος…

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
skoraris

Γιατί όχι τουρνουά Νίκος Γκαλης; έχουμε ένα στις αρχές Οκτωβρίου και ένα τέλος Σεπτεμβρίου αν δεν κανω λάθος. Πριν και μετά δε χωράει; μηπως δεν έχει κλείσει ακόμα και για αυτό δεν ανακοινωνεται

Παναγιώτης

Ο πρόεδρος είπε ότι δεν προλαβαίνουν τα διοργανώσουν το τουρνουά μέσα στο 2013. θα γίνει μέσα στο 2014 για να συνδυαστεί με τα 100 χρόνια, δεν προσδιόρισε μήνα ή περίοδο. Εγω φαντάζομαι ότι θα γίνει του χρόνου τέτοια περίοδο, γιατί είναι ποιο εύκολο να βρεις αντίπαλες ομάδες να έρθουν για φιλικά.

skoraris

ναι εχετε δικιο. χωρια που απο το κινητο διαβασα τη μιση ανακοινωση. καλυτερα για φετος να γινει σε συνδυασμο με τα 100 χρονια. μεγαλυτερη αιγλη περισσοτερα εσοδα!