Η πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας και συγκεκριμένα ο Χρήστος Σταυρόπουλος προέβη σε μία πρόταση αναφορικά με τα 48ωρα μεταξύ των παιχνιδιών στην Α1. Δηλαδή… Πατώντας σε συγκεκριμένο παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός θα παίζει Πέμπτη Ευρωλίγκα, θα έχει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη μπροστά του για το πρωτάθλημα και οι «κίτρινοι» την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη θα παίζουν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρότεινε λοιπόν ο Ολυμπιακός σε αυτές τις περιπτώσεις το πλεονέκτημα να είναι ξεκάθαρα στον φιλοξενούμενο που έχει ταξίδι μπροστά του. Οπότε το παιχνίδι θα γίνει Κυριακή. Ο Άρης δεν θα μπορούσε να παίξει Δευτέρα, Σάββατο δεν ήθελε η Nova. Αυτό το μπέρδεμα θα υπήρχε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Κι ανάποδα να το πάρετε και το παιχνίδι να γίνονταν στο ΣΕΦ, πάλι το πλεονέκτημα θα πρέπει να το έχει ο φιλοξενούμενος (σ.σ Άρης) στην προκειμένη. Δηλαδή, να παίζει Πέμπτη στη Μόσχα ο Ολυμπιακός και την ερχόμενη Τετάρτη ο Άρης, το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα γίνει Κυριακή κι ας προέρχεται από ταξίδι ο Ολυμπιακός.

https://www.gavros.gr/blog/mpasket/to-pleonektima-sto-filoksenoymeno

 

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pantelis

Οπότε σου λέει καλό είναι να αυξήσω τις πιθανότητες νίκης μέσα στην έδρα του Άρη. Ο Άρης έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα με κερδίσει στην έδρα μου ακόμα και αν είναι πιο ξεκούραστος (άσε που εκεί τα κοράκια θα κάνουν ότι γουστάρουν αδιαμαρτύρητα) ενώ αν πάω εγώ πιο ξεκούραστος αυτό το 60-40 υπερ του Άρη στις πιθανότητες θα το φτάσω στο 50-50 μειώνοντας την επίδραση του συνδυασμού έδρα-κούραση. Τι ωραία που τα σκέφτονται αυτοί οι τύποι. Και το καλύτερο είναι ότι τα λένε με μια επίφαση δικαιοσύνης. Ο φιλοξενούμενος θα έχει το πλεονέκτημα!!! Ξεφτίλες! Βλέπουν ότι δυναμώνει ο Άρης και κάνουν τα πάντα για να προασπιστούν τα κεκτημένα!