Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη.

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι μια ενδιάμεση περίπτωση, διότι εξηγήθηκε στον παίκτη ποιον ρόλο θα μπορούσε να έχει και με ποια χρήματα θα μπορούσε να μείνει και προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη.

Ο Αγγέλου έχει αποφασίσει πως είναι απαραίτητοι στον Άρη της επόμενης χρονιάς οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Γκάρι Μπελ, στους οποίους έχουν ήδη εκφράσει οι κίτρινοι το ενδιαφέρον τους επισήμως, ενώ θα παραμείνει στο ρόστερ ο Βασίλης Χρηστίδης που έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο.

Επίσης, υπό προϋποθέσεις, θα υπάρξει ενδιαφέρον και για την παραμονή του Ιβάν Μάρας, διότι οι υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών οι επιλογές στους ψηλούς είναι ελάχιστες.

Αυτά σε ότι αφορούν στους παίκτες της περσινής ομάδας. Για όσους θα έρθουν, είναι προτιμότερο πρώτα να κλείσουν και μετά να γίνει η όποια ανάλυση. Προφορικά έχουν συμφωνήσει πάντως οι Δημήτρης Βεργίνης, Μπορίς Νταλό και Διαμαντής Σλαφτσάκης, παίκτες που θα αποκτούσε ο Άρης του Αγγέλου ακόμα και χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών

Πηγή: Το πλάνο και οι αποφάσεις του Αγγέλου για το ρόστερ που διαχειρίστηκε σε σχέση με τη νέα σεζόν – PRESSARIS

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Μάλλον έγιναν λαθος χειρισμοί με τους παίκτες που έφυγαν, θα μπορούσαν να χωρίσουν χωρίς πρόσφυγες κτλ. Μποχωριδης και Μπελ είναι σημαντικοί παίκτες και πιστεύω πως μπορούν να δείξουν πράγματα σε ένα υγιές περιβάλλον. Με ποσά χρήματα να μπορούν να κλείσουν οι δύο? Επίσης αφού υπάρχουν συμφωνίες με Νταλο Βεργινη και Σλαφτσακη γιατί δεν τους ανακοινώνουν να ακουστεί και κάτι θετικό?

vaggelaris

Κ το θέμα φλιωνη είναι ανοικτο γιατί δείχνει ότι δε τρελαίνεται ο Αγγέλου κ τόσο πολύ σε ενδεχόμενη απώλεια του…

Toby B

Εκεί έχουμε περίεργη πληροφόρηση. Από τη μια τα σάιτ λένε πως τελικά έγινε πρόταση ανανέωσης και τον θέλει υπό συγκεκριμένες συνθήκες, ενώ από την άλλη η Άρης Είσαι λέει πως είναι κοντά σε άλλη ομάδα της Α1. Να πω την αλήθεια έχω ακούσει πως έχει επίσημη πρόταση από το Περιστέρι.

Toby B

Νάιτ άκουσες καθόλου τι λεφτά έχουν προτείνει στον Μπόχω?

Toby B

Προτάθηκε και ο Κάιζερ.. 2χιλ το μήνα έπαιρνε πέρσι, με 3.5χιλ φέτος λογικά τον κλείνουμε. Πιστεύω πως θα είναι από τις πρώτες αννακοινώσεις.

Toby B

Ναι έτσι..Απλά έμαθα κάποια νούμερα και είπα να τα πω..πρεπει να κλείσει άμεσα αυτός φθηνός και έχει να δώσει.

kaptsik

Ειδικά για τη θέση του είναι πολύ καλή τιμή. Σαν παίκτης είναι βελτιωμένη έκδοση Χαγκινς η είναι ιδέα μου;

Toby B

Έχω την αίσθηση πως είναι καλύτερος ριμπαουντερ και μπλοκερ αλλά λίγο χειρότερος επιθετικά. Θα το δούμε και στην πράξη βέβαια. Το άλλο που ακούστηκε είναι πως ο Τουτζιαρακης φεύγει από Προμηθέα οριστικά και παίρνουν Σκορδιλη.ο Τουτζια είναι γνωστό πως είναι Άρης, μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να τα βρουν και στο οικονομικό. Την σεζόν που πέρασε πήγα σε 3 παιχνίδια, τόσα ήμουν στην Ελλάδα, και ο δίπλα μου στα διαρκείας μου έλεγε σε κάθε διακοπή πόσο θέλει ο Τουτζια να έρθει στον Άρη. Για να δούμε..

Ο Καίσαρας (Κάιζερ) έχει αυτά που λες Τομπι,συν ότι είναι πολύ έξυπνος για …. ψηλός κ κυνηγάει κάθε φάση οντας παίκτης συνόλου κι όχι ατομιστής.Νομιζω πως έχει κ καλό ποσοστό στις βολές (;)

Ναι κάπτεν σχετικά καλο για ψηλός. Άνω του 70%

kaptsik

Αφού δήλωσε μαζοχας…

I hate mornings

SOS:
Στο copy-paste πιο πάνω αναφέρει:

Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη.

Το ίδιο είχα διαβάσει και εγώ όταν είδα το άρθρο το πρωί. Τώρα γράφει:

Οι πληροφορίες που έχει συλλέξει το PRESSARIS αναφέρουν ότι ο τεχνικός των κίτρινων δεν είχε στα πλάνα του τους Μιχάλη Τσαϊρέλη, Γιάννη Αθηναίου, Στέλιο Πουλιανίτη.
Με τον Σπύρο Μούρτο, υπήρξε συνάντηση στην οποία ο αρχηγός του Άρη εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει και ο Αγγέλου δεν μπήκε στη διαδικασία να του αλλάξει γνώμη.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ; ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

Προσωπικά τον συμπαθώ τον Μούρτο, είναι το πουλέν μου. Τον ήθελα στην ομάδα και του χρόνου. Και για πολλά χρόνια ακόμα. Χωρίς να τον γνωρίζω, δεν έχει δώσει ως τώρα δείγματα ότι ήθελε να φύγει και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Κάτι παίζει…

I hate mornings

Το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι του πρότειναν κάτι το οποίο ήταν πολύ κακό ως συμφωνία, ο Σπύρος δυσανασχέτησε και μετά αποφάσισαν να τον τελειώσουν. Με το που έκανε προσφυγή ήταν πολύ απλό να καλλιεργηθεί το κλίμα ότι “ο Μούρτος δεν ήθελε να μείνει”.

Ο Μούρτος είχε ξαναπαίξει με τον Αγγέλου και μάλιστα τότε έκανε μια σαιζόν που ήταν ανοδική. Και τώρα με τον Αγγέλου, πάλι ανέβηκε η απόδοσή του. Στους αγώνες με τον Αγγέλου πέρα από την άμυνά του σκόραρε σταθερά καλά και με καλά ποσοστά. Παικτικά φαινόταν ότι Αγγέλου και Μούρτος ταιριάζαν.

I hate mornings

Σενάριο 1: Ο Μούρτος θέλει να φύγει, ο Μούρτος καταθέτει προσφυγή.
Τα πράγματα είναι απλά. Ο κόσμος θα σκεφτεί συγκεκριμένα πράγματα για το τι συνέβη.

Σενάριο 2: Ο προπονητής / η ομάδα δεν θέλει τον Μούρτο, ο Μούρτος καταθέτει προσφυγή.
Τα πράγματα δεν είναι απλά. Μεταξύ του δεν θέλω της μιας μεριάς και της προσφυγής, κάτι συνέβη. Τι; Ο καθένας μπορεί να υποθέσει πολλά και κάποιοι μπορεί να μπουν στον πειρασμό να ψάξουν τι έγινε.

Πόσο πιο βολικό είναι το σενάριο 1….

Το άρθρο όπως είναι τώρα, ποιο σενάριο παρουσιάζει;

Ναι,τι πιστεύειςοτι παίζει;
Το ίδιο λέει κ το άρθρο του Συριδη,btw..

Sam Vincent

Δηλαδή δεν είναι στα πλάνα του κόουτς ο Τσαι και ο Μουρτος και είναι στα πλάνα ο Σλαφτσάκης και ο Βεργίνης …..Την αλεπού με τα σταφύλια του μεγάλου Αισώπου μου θυμίζει.

gerorge

Και για τον Φλιωνη αμα κλεισει αλλου τα ιδια θα γραφονται.Στο τελος θα γραφουν κιολας οτι “οποιον θελει τον παιρνει ανετα”,ετσι οπως παει το πραμα

Toby B

Εγώ νμζ πως δεν είναι στα πλάνα δεδομένου των οικονομικών δυσκολιών. Κακα τα ψέματα ο Τσάι πήρε 80 στην Πάτρα, και ο Μουρτος είχε υπογράψει για 70 σε μας. Αν πούμε πως η ομάδα δεν θα ξεπεράσει τα 400, και πάρουν αυτοί οι δύο 150, έχουμε πέσει από χέρι.

kaptsik

Ο Σλαφτσακης φερόταν κλεισμένος από καιρό. Πόσους θα είχαμε στο 3; Μούρτο Σλαφτσακη και ξένο; Μάλλον είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας και θέλαμε να τον σπρώξουμε στην έξοδο.

vaggelaris

Οκ δε βγαίνει οικονομικά το πράγμα αλλά εδώ μιλάμε για διάλυση του ρόστερ αν φύγουν κ οι φλιωνης μποχωριδης. Κ το χειρότερο ότι συγχρόνως ξενερώνει κ ο κόσμος που θα βλέπει Σχίζα σλαφτσακη στη θέση τους. Πρέπει να μείνει στην ομάδα κάποιο σημείο αναφοράς. Ήδη ξεκινάμε μείον καθώς ο κόσμος θα έχει την κάψας της μπάλας που ανέβηκε…

kaptsik

Ο Μποχωριδης πιστεύω θα μείνει. Αν ήξερα ότι θα γίνει ο αρχηγός μας για τα επόμενα χρόνια θα μπορούσα να συμβιβαστώ με αποχώρηση Τσαϊρέλη και Μούρτο.

Starstruck

Μόνο μή δούμε αύριο κάνα άρθρο “Ο Μποχωρίδης στον Κολοσσό” ή στην Κύμη και τραβάμε τις τρίχες απ’τα βυζιά μας… Θα περνάμε σαν το Βέγγο μέσα απ’τις τζαμαρίες με το κεφάλι απ’τη φούρια να κρυφτούμε