Ο Σούλης Μαρκόπουλος έλαβε νέα υπόσχεση από τον Δημήτρη Γουλιέλμο για την άρση των ban και αναζητά ξένους από την «ελεύθερη» αγορά». Το ερώτημα είναι αν ο ΑΡΗΣ προλαβαίνει να λύσει τις υποθέσεις του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μαρκόπουλος ψάχνει για ξένους άνευ περιορισμών, χωρίς προς στιγμήν να υπάρχει κάτι οριστικό από την πλευρά των ban. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη γι’ αυτό το θέμα. Και γίνεται κατανοητό ότι αν δεν επιτευχθούν οριστικές συμφωνίες γρήγορα, με υπογραφές και… βουλοκέρι, ο αγωνιστικός σχεδιασμός κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, αφού χάνονται και αρκετοί Έλληνες παίκτες.

Μία σημαντική παράμετρος της όλης υπόθεσης είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να προχωρήσει στην ανακοίνωση «ελεύθερης» μεταγραφής αν δε λυθεί και το τελευταίο ban. Και αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του 2014, όταν ο ΑΡΗΣ είχε όχι απλά κλεισμένους, αλλά υπογεγραμμένους τους Πάσαλιτς, Τόμας, Ριντ και Νέιμικ, όμως ο χρόνος που πήρε για να λυθεί η υπόθεση Άαρον Μάιλς, με τη μεσολάβηση της ΦΙΜΠΑ, λίγο έλειψε να στοιχήσει στην ομάδα την απώλεια και των τεσσάρων παικτών!

Κοντολογίς, ακόμα και να συμφωνήσει ο ΑΡΗΣ με κάποιους ξένους, πρέπει να τελειώσει όχι γρήγορα, αλλά τάχιστα το θέμα των ban για να τους έχει στην ομάδα. Πόσο εφικτό είναι αυτό; Θα φανεί σύντομα, αφού ο ιδιοκτήτης τονίζει στον κύκλο του ότι πιθανώς να είναι «έτοιμος» και την ερχόμενη εβδομάδα!

Πηγή: Το πλάνο για τα ban και οι (μεσοπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι) κίνδυνοι | AllAboutARIS.com

Βέβαια , η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει τον Σλότερ κι ας έχει τρια μπαν…

Υποθέτω , δεν μπορούμε να δηλώσουμε τους ξένους επίσημα , αλλά σίγουρα θα μάθουμε ποιους κλείσαμε.

Αλλά , at the end of the day , πρέπει να γίνει άρση του μπαν , από τη στιγμή που ο Γουλιέλμος το (ξανά) υποσχέθηκε και ο Σούλης με αυτό πορεύεται…

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
καπετάν Κανένας

Είθε!

timemaster

Τα πράγματα είναι απλά.
Η πρώτη περίπτωση είναι να λυθούν τα Μπαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κ να πάρουμε μερικούς ξένους παίχτες ως τότε.
Δεύτερη περίπτωση να ξεκινήσουμε το Μπαν με Έλληνες , εφηβικό και τους 2-3 ξένους που μπορούμε και εν συνεχεία να εκβιασουμε τους παίχτες που χρωστάμε ότι έτσι πέφτουμε κ δε θα πάρουν τίποτα.
Όπως και να έχει σωτηρία με Μπαν δεν υπάρχει.
Οι Έλληνες και οι ξένοι που υπάρχουν διαθέσιμοι είναι για να πέσεις.

Οπότε δε με απασχολεί αν χάσαμε παίχτες αξίας Ζαρα που δε μπορούν να μας εγγυηθούν την παραμονή με Μπαν.

Sam Vincent

Το άρθρο μιλάει για μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους . Όχι για άμεσους στόχους . Εξελίξεις λέει την επόμενη εβδομάδα που θα είναι κρίσιμη . Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλά.

ChrisSiak

Πιθανώς να είναι «έτοιμος» και την ερχόμενη εβδομάδα. Του Δεκαπενταύγουστου. Θα είναι έτοιμος. Ο Γουιλ.

Κοινώς παιδιά προσοχή με τις βουτιές επειδή θα είστε με τα κινητά ανα χείρας να περιμένετε τις μεταγραφες.

Sotiris

Εν τω μεταξύ το pressaris γράφει ότι ο Μάγκι υπέγραψε Τουρκία. Άρα με μπαν ομάδα δεν γίνεται με τίποτα.

spire

Αναρωτιεμαι βρηκε πανω απο 100χιλ ή πηγε με λιγοτερα ελπιζοντας να τα παρει

vaggelaris

Έχει καταλάβει κανένας πραγματικά τι γίνεται? Παίζει να είναι ένα από τα χειρότερα μπασκετικα καλοκαίρια του Άρη εδώ κ πολλά χρόνια…