Το παρασκήνιο της πρόσληψης Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν

Η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Άρη ουσιαστικά ήταν η πιο απλή υπόθεση. Ο Πρίφτης είχε προαποφασίσει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία πολύ πριν συμφωνήσει με την Ούνικς Καζάν. Λόγω των κλονισμένων σχέσεών του με τον Νίκο Λάσκαρη, ένιωθε ότι το κλίμα ήταν αρνητικό γι’ αυτόν. Κι έτσι προχώρησε σε μια συμφωνία βάσει της οποίας θα εισπράξει τα οφειλόμενα έπειτα από δύο μήνες και παράλληλα παραιτήθηκε κάθε απαίτησης από τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου.

Σε δυο μήνες , 70 χιλιάρικα θα πάρει ο Πρίφτης. Άρα προς τα εκεί βλέπει – ελπίζει ή απλά τρενάρει – να έχει χρήμα ο Λάσκαρης.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Ας πεσει νωρις η προκαταβολη της ουνιξ μηπως ξεχαστεί λιγο, γτι δ βλεπω να τα ξοφλαμε αμεσα στον ανθρωπο.

Toby B

Είναι μια ανάσα και αυτή. Σε δύο μήνες θα ειναι διαφορετικα τα πράγματα λογικά θα έχουν έρθει χρήματα από χορηγίες διαρκείας τηλεοπτικά κτλ κτλ. Πολύ σωστός ο coach.

experience

Νομίζω και εγώ ότι ήταν δεδομένο ότι θα φύγει φέτος, μετά από όσα άκουσε όλη τη χρονιά και σίγουρα υπάρχουν και πολλά που δεν ξέρουμε. Μας διευκόλυνε πολύ πάντως με την πληρωμή

Ody

Λίγο-πολύ τα είπαμε όλα για τον Πρίφτη μέσα στη χρονιά. Ελπίζω και εύχομαι όταν με το καλό επιστρέψει στο Παλέ να πάρει το χειροκρότημα που του αξίζει. Νομίζω ότι του το χρωστάμε μιας και αυτά τα τρία χρόνια δεν μας ένιωσε ποτέ 100% δίπλα του.