Ο ΑΣ από την μεριά του έχει ζητήσει ένα ποσό, το οποίο όπως λένε οι άνθρωποι του ισοδυναμεί στα ποσοστά τα οποία πρέπει να εισπράττει από την ΚΑΕ αλλά αυτό δεν γίνεται εδώ και καιρό. Επίσης ζήτησε να έχει γραφεία στο Αλεξάνδρειο και την δυνατότητα να μπορεί να διοργανώσει για παράδειγμα μία συναυλία ώστε να έχει κάποια έσοδα για τα τμήματα του.

Η ΚΑΕ από την πλευρά της δεν συμφωνεί με τους συγκεκριμένους όρους, τονίζοντας ότι η αποκλειστική εκμετάλλευση του Αλεξανδρείου πρέπει να την έχει αυτή, άρα και τα οφέλη της, την στιγμή που αναλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα συντήρησης, τα οποία αγγίζουν τις 400.000 ετησίως.

Ουσιαστικά η καθυστέρηση στο ζήτημα έχει να κάνει με την διαφωνία ΑΣ και ΚΑΕ παρά με την διάθεση της Κυβέρνησης να παραχωρήσει το Αλεξάνδρειο. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ΑΣ και ΚΑΕ είναι διατεθειμένοι να φτάσουν σε μία συμφωνία και να την παρουσιάσουν στην Πολιτεία, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές. Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία, η οποία μπορεί να είναι και η… τελευταία.

Όμως το θέμα του Παλέ δεν τελειώνει εδώ. Μιλάμε για έξοδα που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και απαιτείται ένα πλάνο εκμετάλλευσης του γηπέδου. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος θεωρεί ότι η ΚΑΕ θα έχει κέρδος από την εκμετάλλευση του Αλεξανδρείου αλλά πραγματικά αν δεν δω ένα ξεκάθαρο πλάνο δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει δίκιο. Γιατί είναι εύκολο να λες «θα κάνω 4-5 συναυλίες και τα έβγαλα τα λεφτά» και δυσκολότερο να το πραγματοποιείς.

Πηγή: Το Παλέ πρέπει να αποτελέσει την βάση για το μέλλον και όχι ένα… βαρίδιο | SDNA

Συμφωνώ με τον Μουρελή , αλλά όπως και να έχει το θέμα , πως αφήνεις μια τέτοια ευκαιρία να περάσει;