Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Blocksport.

Η Blocksport, με έδρα την Ελβετία, είναι ηγέτης στη δημιουργία προϊόντων με τη χρήση τεχνολογίας Blockchain, στον χώρο του αθλητισμού.

Η συνεργασία μας με την Blocksport (δείτε την ιστοσελίδα της ΕΔΩ) αφορά στη δημιουργία του επίσημου Fan App για την ομάδα μας, προσφέροντας μία σειρά από ενέργειες στους φιλάθλους μας, ώστε να είναι πιο κοντά στον ΑΡΗ και να αποκτήσουν επιπλέον δύναμη και επιρροή στα μελλοντικά σχέδιά του.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ολοκλήρωση της δημιουργίας του Fan App, το οποίο είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα και αντίστοιχο του μεγέθους του ΑΡΗ, αλλά και προσαρμοσμένο στις επιταγές της σύγχρονης τεχνολογίας.

Πηγή: Το νέο App της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τεχνολογίας Blockchain – ΚΑΕ ΑΡΗΣ / Aris BC – Official Page & Online Store

Κοινώς θα αγοράζουμε το κρυπτονόμισμα του Άρη μέσω του app και ανάλογα με το πόσα κατέχουμε θα μπορούμε να συμμετέχουμε σε διάφορες αποφάσεις, από το πως να βαφτεί το εξωτερικό του γηπέδου μέχρι να βγάζεις πρόεδρο (τουλάχιστον, έτσι βέβαια γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις) ή απλά πωλήσεις συλλεκτικών ειδών του συλλόγου κλπ.

Ενδιαφέρον πρότζεκτ, αν όντως ασχοληθεί κάποιος με αυτό…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Πολύ ενδιαφέρον και φιλόδοξο. Αν είναι στη λογική του % να πηγαίνει στην εταιρία κατασκευής, τότε πολύ καλό. Αν έχει upfront κόστος, τότε είναι ρίσκο.

Αν και πιθανότατα θα καταλήξει στη λογική της online οικονομικής ενίσχυσης από crypto holders.

Πάντως μπράβο που για μια φορά είδαμε κάτι διαφορετικό από την ομάδα μας.Πολλά μπράβο ανεξάρτητως κατάληξης.

spire

Εγω ημουν αυτος