Σήμερα το πρωί (9.00) θα εκδικαστεί η ένσταση της ΚΑΕ Άρης για την αντικανονική διακοπή και εκκένωση του γηπέδου στο ματς με το Περιστέρι. Την πλευρά των “κιτρίνων” θα εκπροσωπήσουν οι Χρήστος Γρόλλιος, Λευτέρης Αρβανίτης και Βαγγέλης Φρύδας. Η πλευρά της ΚΑΕ -παραθέτοντας σχετικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής- επιθυμεί επανάληψη του παιχνιδιού ή των τελευταίων επτά λεπτών του ματς.

Οι βασικοί άξονες της υπεράσπισης -μεταξύ άλλων- θα έχουν να κάνουν με το ότι δεν είχε συμπληρωθεί ο αριθμός των πέντε παρατηρήσεων (σ.σ. έγιναν δύο παρατηρήσεις την Κυριακή) για να εκκενωθεί το γήπεδο αλλά και ούτε υπήρξε φτύσιμο στο πρόσωπο της Τσαρούχα, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

Θα χρησιμοποιηθεί σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από πλευράς των ανθρώπων του Άρη για όσα έγιναν στον αγώνα με το Περιστέρι.

Πηγή: Το μυαλό στην εκδίκαση της ένστασης! Το οπτικοακουστικό υλικό και οι άξονες υπεράσπισης | Yellow Radio

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Μέσα στα τόσα όλα ,έχει διαφύγει το νόημα.
Έχει στραφεί αλλού η προσπάθεια και η προσοχή:Το ματς άντε και επαναλαμβάνεται,αυτό ζητάμε εμείς δηλαδή ως ΒΑΣΙΚΟ αίτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Δεν ζητάμε (δεν ζητήσαμε ήδη;)να μην ξαναδούμε μπροστά μας την Τσαρούχα;;;

Άντε και ξαναγίνεται το ματς,οκ.Μακαρι να νικήσουμε αν και εξασφαλισμένο δεν το έχουμε ,έτσι;
Για μένα η φάση είχε χαλάσει από νωρίς ,όλα στραβά είχαν ξεκινήσει για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Το γήπεδο δεν έπρεπε να εκκενωθεί, τελεία.
Ποτέ δεν εκκενώθηκε το Παλέ.
Η ΚΑΕ ας άφηνε να καθαρίσει η Αστυνομία,όπως λεγαν ως ένα σημείο κ ας τιμωρουμασταν με μηδενισμό κ αφαιρεση βαθμών.Εφοσον δεν κυνηγάνε πρωτάθλημα αλλα ούτε και φοβόμαστε υποβιβασμό!Αντ’αυτου βαλαν τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο (γιατί αυτόν;Τι θέση έχει αυτός στην ΚΑΕ;)με σηκωμένο το δάχτυλο να μας λέει “φύγετε”.
Η Ιστορία θα γράψει πως η Τσαρούχα εκκένωσε το Παλέ κ η ΚΑΕ Άρης υπάκουσε αφού πρώτα ,παρακάλεσε.Και μετά ζήτησε να… επαναληφθεί το ματς.🙄
Μεσοπροθεσμα ήδη νοιωθουμε ντροπή κάποιοι και μακροπρόθεσμα αυτό θα μείνει στο τέλος.Οτι μας πέταξε από το σπίτι μας η ίδια μας η ομάδα ,γιατί “είμεθα πτωχοί”…Πόσο να ήταν το πρόστιμο δηλαδή,από τη στιγμή που δεν ευθύνεται η ΚΑΕ , που δεν είχε κ δεν έχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τη δυνατότητα (άλλο η αστυνομία)να βγάζει κόσμο από τις κερκίδες; Που είναι η αξιοπρέπεια όμως,αυτό είναι το βασικό ερώτημα.Κάτσε κ αν έχουν τα καλαμπαλικια ,ας σε βγάλουν έξω, άλλοι. Να δικαιωθούν κι όσοι λένε πως μας κυνηγάνε…

Last edited 11 months ago by καπετάν Κανένας

Όπου φτωχός και η μοίρα του φίλε Καπετανιε.
Νομίζω πάνω από την περηφάνια μας υπάρχει η οικονομική εξυγίανση και προφανώς μη εκκένωση θα οδηγούσε σε οικονομικό πρόβλημα.
Πιθανόν θα είχε βαρη πρόστιμο (κάπου διάβασα είπε ο Αρβανίτης για 50000) κεκλεισμένων κάποιων αγωνιστικών οπότε μείον € 30-40χιλ από εισητηρια, ενδεχομένως ξενερωμα των χορηγών και υποψηφίων επενδυτών κλπ.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο θόρυβος που κάνουμε τώρα είναι για να γλιτώσουμε το πρόστιμο και το κεκλεισμένων και να μη ξανασφυριξει η συγκεκριμένη. Επίσης να συσπειρώσει τον κόσμο για να συνεχίσει να γεμίζει το γήπεδο.

Last edited 11 months ago by Babis cool

Από κει που μας χρωστούσαν ,μας πήραν κ το βόδι.Κλασικη περίπτωση βλάβης νεοελληνα.

Last edited 11 months ago by καπετάν Κανένας

Δηλαδή “κάνοντας θόρυβο” θα πετύχουμε να μην μας ξανασφυριξει αυτή;
Από ενέργειες δεν κάναμε τίποτα;
Κι αυτό επειδή δεν μπορούμε η επειδή δεν θέλουμε;

Last edited 11 months ago by καπετάν Κανένας

Captain,ήταν μονόδρομος να εκκενωθεί το γήπεδο όπως κακώς απαίτησε η διαιτητής.Σε κάθε άλλη περίπτωση οι συνέπειες θα ήταν οδυνηρές.

pro

Έκανες πολύ καλά που είπες το αυτονόητο…

Ωραία,ας καταπιω την ξεφτίλα…Την πρωτοφανή …
Δημιουργηθηκε η δεν δημιουργήθηκε αρνητικό προηγούμενο ,Τζιμ;Στο επομενο βρισιδι που θα πέσει και δεν θ αρέσει στον χ,ψ διαιτητη ,τι θα κάνουμε ,θα (μας)αδειάζουμε το Παλέ;Το ΠΑΛΕ; Δεν είναι η Μίκρα που κάναμε προπονήσεις κάποτε!Ούτε το γήπεδο του Ιωνικού.Που δεν το αναφέρω τυχαία γιατί εκεί δεν κατέβηκε το πανό.Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κι ας το πούμε φανερά -υπηρξε γραμμή προφανώς και στους διαιτητές (που είναι μορφή εξουσίας κι έχουν να κάνουν κατεξοχήν με την,για αυτούς…
“απρόσωπη μάζα”) για τα “πολιτικά” σχόλια ,ο Μαυροκεφαλίδης ύψωσε ανάστημα,εμείς όχι.Δεν ήταν επειδή της βρισαν τη μάνα στο τέλος της Τσαρούχα ,μη τρελαθουμε δηλαδή τώρα…!Κι έχει ξαναφάει φτύσιμο ,γήπεδο δεν άδειασε τότε…
Τα σημεία που επαναλαμβάνω κ με βρίσκουν αντίθετο , είναι
α)να επέμενε στην αρχική θέση της η ΚΑΕ,ότι δεν μπορεί να κάνει εκκένωση (όντως δεν μπορεί,θα πήγαινε ο Ταπούτος να βγάλει έναν έναν τους φιλάθλους,πχ;)κ ας τα βγάλει πέρα μονη της αστυνομία(αν μπορούσε).Το ενδεχόμενο συμπλοκών με τους παοκτσηδες σε μια Θεσσαλονίκη που περπατιεται όλη με τα πόδια σε δέκα λεπτά,είναι πάντα πιθανό.Και θύματα είχαμε να κλαιμε ως Ελληνες,πολλά την ίδια εβδομάδα…
Δεν είχε καμία δουλειά ο Δασκαλου να μιλάει στο μικρόφωνο,εκτός αν ανέλαβε ήδη το γραφείο τύπου κ δεν το ξερω.Ας το άφηναν στον κόσμο να αποφασίσει,χωρίς να του πει κανείς τι να κάνει.Να ακουστεί από τα μεγάφωνα,”Φίλαθλοι του Αρη,το και το.Μας ζητείται από τους ρεφερι …αυτο.” Και τέρμα.Τιποτα άλλο.
Ο κόσμος έτσι, δεν θα εκβιαζοταν τι να πράξει.Να είμασταν μαζί σε αυτό
διοίκηση κ κόσμος κι όχι απέναντι.Στα ξαφνικά δύσκολα ,φαίνεται η οικογένεια αν είναι “οικογένεια ” κι όχι στα #together we can” και άλλα χαρωπά χασταγκσσζζις…
β)το να ξαναγινει ο αγώνας η τα τελευταία του λεπτά ,ΠΑΛΙ με την Τσαρουχα😬🤣,όπως με διορθώσες παρακάτω,λέω ξανά,είναι λάθος.Αστοχη τακτική γιατί δεν στοχεύει στον ζητούμενο που είναι να γλυτώσουμε μια και καλή ,από δαυτη.Μας νοιάζει περισσότερο το ματς με το Περιστέρι (που αν χάσουμε πάλι,το δούλεμα που θα μας ρίχνουν για χρόνια ,θα πάει σύννεφο)η να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του;Κι ας ητηθουμε κι ας μας ξανασφυριξει.Να σταθώ πάντως απέναντι σε αυτή την κυρια,στον όποιο άλλο εχθρό μου στα ΣΟΒΑΡΑ ,έτσι τον βλέπω εγώ τον Άρη, Τζιμ.Οχι “Παοκ εναντίον όλων” που είναι λόγια μόνο και στη πραγματικότητα τατσι μιτσι κότσι.Ανακοινωσουλες και εφεσουλες δεν βγάζουν κάτι.
Συγγνώμη για το σεντόνι.

Last edited 11 months ago by καπετάν Κανένας
kp79

Καπετανιε η υπερηφάνεια που έχουμε σαν Αρειανοί μας κάνει να στεναχωριομαστε διπλά και τριπλά όταν η κάθε Τσαρούχα ζητά και πετυχαίνει την εκκένωση του Παλέ.
Αλλά…έχουμε ένα σύστημα απέναντι μας που έχει στόχο την εξαφάνιση του Άρη από τον χάρτη, η Τσαρούχα είναι ένα απλό πιόνι τη σκακιέρα του αντιπάλου. Παλιότερα ήταν άλλοι . Οι μικρομεσαίες ομάδες δεν μας θέλουν στην Α1 για ευνόητους λόγους. Έχουμε αδύναμη παρασκηνιακά διοίκηση και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε.
Πιθανή μη αποχώρηση του κόσμου θα σήμαινε διακοπή του αγώνα, εξοντωτική τιμωρία και πισωγυρισμα 2 ετών. Γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΝ στα πόδια τους (όσο και να μου λέει ο night ότι βλέπω φαντάσματα) και οι ποινές θα ήταν οι μέγιστες από την άμεμπτη δικαιοσύνη (εδώ γελάμε!). Το έργο ήταν προδιεγεγραμενο, η Τσαρούχα ήξερε από πριν τον αγώνα ότι θα εκκενώσει το γήπεδο , μην νομίζετε ότι αυτοί είναι χαζοί και εμείς οι έξυπνοι.

Σε κάποια σημεία συμφωνώ,κάποια άλλα τα βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία και τέλος υπάρχουν και κάποια που δεν είναι υποκειμενικά.
Δεν πιστεύω ότι υπήρχε πολιτικο-κοινωνική χροιά,η συγκεκριμένη διαιτητής δε χαμπαριάζει από αυτά.Άλλα τη νοιάζουν, μπορεί να βρει χίλιους τρόπους για να στρέψει τους προβολείς πάνω της.Οπότε δε θεωρώ ότι δεν υψώσαμε ανάστημα σε αυτό το κομμάτι.Η αντίδραση μας σε όσα συνέβησαν εκφράστηκε και γραπτώς με το πανό και προφορικώς με τα συνθήματα.
Το ενδεχόμενο συμπλοκών θα υπήρχε και στην περίπτωση που ολοκληρωνοταν κανονικά ο αγώνας κατά τις 22:25 δεδομένου ότι η ώρα έναρξης ήταν κοινή.
Θεωρούμε ότι η θυγατέρα ζαχαροπλάστη διέκοψε τον αγώνα και ζήτησε τη συνέχιση του χωρίς θεατές δίχως να υπάρχουν οι συνθήκες που θα υπαγόρευαν τέτοια απόφαση.Συνεπώς θεωρούμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη με την παρουσία κόσμου.Προφανώς (προκύπτει από τα παραπάνω άλλωστε)το τελευταίο που ήθελε ο Αχ.Ρουσιαμάνης και οι υπόλοιποι διοικούντες, ήταν να αδειάσει το γήπεδο καθώς γνώριζε εκ προοιμίου ότι μερίδα του κόσμου θα ξενέρωνε,θα θεωρούσε λανθασμένη την κίνηση κτλ. Ωστόσο ειλικρινά θεωρώ ότι ήταν μονόδρομος ή αλλιώς μια πράξη σωφροσύνης.Το -3 και το βαρύ πρόστιμο θα φαλκίδευε το μέλλον της Κ.Α.Ε.
Τέλος, αντιλαμβάνομαι ότι ο δημοσιογράφος που αναφέρεις ανήκει σε μια άτυπη ομάδα κρούσης της Κ.Α.Ε.

Πάνω σε αυτά που λες ,κάποια κ από μενα, Τζιμ:
-Το “δεν υψωσαμε ανάστημα” αναφέρεται στην ΚΑΕ,όχι στον κόσμο με τα συνθήματα και τα πανο του.Δεν βρίσκω να φταίει κάπου ο κοσμος στην συμπεριφορά του, τότε.
-Κοινη ώρα έναρξης ναι,αλλά με την διακοπή του αγώνα μπάσκετ που κράτησε τόσο ,ενώ εμεναν μόνο 6 και κάτι λεπτά για το τέλος αν θυμάμαι σωστά,έφτασαν να συμπέφτουν.Οι εκκενώσεις επίσης ξέρουμε πως είναι πάντα χρονοβόρες(δεν ξεραν από πριν πως θα εξελιχθεί αυτή).
-Με την παρουσία κόσμου και την ίδια διαιτητη αν ξαναγίνει το ματς, ποιος εγγυάται πως δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια σκηνικά που βρίσκει αυτή “ενοχλητικά”;Και ζησουμε τα ίδια -η και χειρότερα -σαν την μέρα της μαρμότας;😳Για αυτό υποστηρίζω ότι υποστηρίζω σχετικά με την νομική κίνησή μας.
-Ειναι και κριτης ζαχαροπλαστικής,νομίζω.
-Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ήταν ο παρουσιαστής στην φιέστα εναρξης της σεζόν με Λάκι Τζόουνς, Μαγκι κτλ όπου πετουσαν μπάλες στο κοινό.Μεσα σ’όλα.

Last edited 11 months ago by καπετάν Κανένας
dragon_aris

Παντως αν και ακουω τα επιχειρήματα της αλλης μεριάς ειμαι με καπτεν.
Δεν έπρεπε να εκκενωθει το γηπεδο, οχι λογω τσαμπουκα η γιατι ετσι ΑΡΗΣ είμαστε. Ο απλος λογος ηταν οτι αυτο που μας ζήτησε ηταν παρανομο.
Δεν συντρεχε κανενας λογος. Ηταν παρανομη πραξη απο μερια της να ζητήσει κατι τετοιο.
Τοτε θα ειχαμε και ελπίδες επανάληψης του αγώνα, τωρα αφου ξαναμπηκαμε δεν γινόταν να συμβεί κάτι αλλο.
Εδω ο αλλος παλια εφαγε ρολο χαρτι στη μαπα και τοτε μας ειχαν δικαιώσει και ειχε ξαναγινει το ματς.
Ηταν τρελο να ζητησει εκκενωσει και δεν έπρεπε να το αφησουμε να περασει ετσι. Θα το βρουμε μπροστα μας.

vaggelaris

Εγινε αυτο το οποιο ηταν αναμενομενο. Απορριφθηκε η ενσταση. Κακα τα ψεματα επειδη ξερουμε τι γινεται δεν υπηρχε ουτε μια στο δισεκατομμυριο ν γινει επαναληψη αγωνα.

badgrandpa

Ακριβώς.. με αντίθετη απόφαση θα ήταν μόνο μια ας το πούμε δικαίωση μιας και 100 φορές να ξανα παίζαμε 101 θα χάναμε ( χωρίς τσεβεζ και με την Βασούλα στα γκρι)

Δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν αθλητές που δεν επαιζαν στον πρώτο αγώνα;

Μα ένας είναι ο αγώνας, εμείς ζητούμε τη συνέχιση του από το σημείο της αναίτιας διακοπής συνεπώς δεν επιτρέπεται.